SpellForce 3

SpellForce 3

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2 835 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL


SpellForce 3 - A tökéletes keverék az RTS és az RPG között!

Ez az 518-as év. A Mágusok háborújaként ismert renegát mágusok lázadását a Korona megsemmisítette. Ez azonban pirrh győzelem volt: egész régiók anarchiába estek, a menekültek menedéket keresve járják a földeket, és egy titokzatos, halálos pestis, „Vérégés” néven merült fel, és gyorsan terjed.

Ilyenkor ezek az emberek ragaszkodnak a remény minden jeléhez, amelyet csak találnak. A fény tisztasága, amelyet egy Rondar Lacaine nevű karizmatikus ember vezet, azt állítja, hogy a mágusok jelentik minden szerencsétlenséget - és hogy Aonir, minden isten atyja csak második eljövetelével tér vissza Eo korábbi pompájára.

A történet az elismert SpellForce: A hajnal rendje előtt játszódik .


Jellemzők:
Innovatív keverék : Egyedülálló játékmenet, amely az RTS-t és az RPG-t természetes módon ötvözi
Létrehozás és testreszabás : Készítse el saját hősét, és válasszon különálló képességfák között
Építsen harcra : emelje fel saját hadseregét és vívjon epikus tömegcsatákat
Epikus történet : Merüljön el egy gazdag világban - Fedezze fel a Nortander jelenlegi helyzetének titkait. Fedezze fel Eo-t, egy teljesen megvalósult világot, érdekes karakterekkel és szívszorító történetekkel.
Szerezz új barátokat - gyűjtsd össze a bulidat változatos társakból, amelyek nemcsak érdekes módon egészítik ki képességeidet, hanem hatással vannak az elbeszélésre is. Kezelje képességeiket és felszerelésüket, hogy biztosítsák a győzelmet a csatatéren.
Válassza ki az oldalát : Erősítse meg és vezesse a három frakció egyikét - Manók, Orkok és Emberek. Készítse elő csapatait, és vívjon minden csata anyját. Játsszon stratégiailag, kihasználva a terepet, a csapatok alakulatait, a láthatóságot, a felderítést stb.
Tapasztalja meg az epikus mesét : Élvezze a 30+ órás teljes hangú kampányt egyedül vagy barátaival a kampányművelet módban. Az online csatákban szembesülni kell minden képesség ellenfelével.
Multiplayer : Erős multiplayer komponens különféle módokkal - Versenyezzen egymással a PvP és az Domination módban, vagy játsszon szövetkezetet akár egy frakción, akár klasszikuson, ahol mindenki frakciót játszik.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Szerepjáték, Stratégia
Megjelenés
2017.12.06
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
THQ Nordic
Cikkszám
DIGI08549
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ