Spec Ops: The Line (EU/US)

Spec Ops: The Line (EU/US)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2 151 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL


Spec Ops: A vonal a 2K Games új eredeti címe, amely provokatív és magával ragadó, harmadik személyű modern katonai lövöldözős játékot tartalmaz, amelynek célja a játékosok erkölcsének megkérdőjelezése azzal, hogy olyan kimondhatatlan helyzetek közepébe helyezi őket, ahol az emberi életet befolyásoló elképzelhetetlen döntéseket kell hozni. A funkciók közé tartozik egy megragadó, az Apocalypse Now-ra és a Dark of Heartra emlékeztető, de egy tönkrement Dubaiban játszódó történet, egy taktikai osztag-alapú Delta Force játékmenet egy vízszintesen és vertikálisan orientált világban, pusztító homokviharok, amelyek harcban is felhasználhatók, sokféle multiplayer módok és térképek, valamint két frakcióval ellátott mély támogatás.

Hat hónap telt el azóta, hogy Dubajt egy kataklizmatikus homokvihar eltörölte a térképről. Több ezer ember vesztette életét, köztük a város kiürítésére küldött amerikai katonáké. Ma a város homok alá van temetve, amely a világ leggazdagabb romja. Most egy titokzatos rádiójel érkezik Dubajból, és egy Delta Recon Team-t küldünk behatolni a városba. Küldetésük egyszerű: keresse meg a túlélőket és a rádiót az Evac számára. Amit találnak, az egy háború szorításában lévő város. Dubai megmentéséhez meg kell találniuk a férfit az őrület középpontjában - ezredes. Konrád János.


Játékmenet
Spec Ops: A Line egy akciódús harmadik személyű lövöldözős játék, amely fizikailag közelharcot indít el egy csapat alapú játékszerelőn keresztül. A játékosok három karakterből álló csapatot vezetnek: Martin Walker kapitány, Adams hadnagy és Lugo őrmester. Minden szereplőnek megvan a maga külön személyisége és speciális képességei, és az érett történet, amelyben mindegyikük szerepet játszik, reális módon tárja fel a háború sötét oldalát, amelyben nincsenek jó eredmények, csak nehéz döntések vannak. Amint a küldetések befejeződtek, fejlettebb fegyverek és felszerelések állnak rendelkezésre. Ezenkívül Dubai sivatagi környezetét egyedülálló módon hozza be a játékba lenyűgöző látvány és dinamikus homokviharok, amelyek aktívan befolyásolják a szintterveket, és amelyek felhasználhatók a haladás elősegítésére és akadályozására. A dubaji magasépületek függőleges belső terei taktikai előnyöket és kockázatokat is nyújtanak, amelyeket a játékosok használhatnak. A többjátékos kampányok új módokat, szokatlan helyzeteket és környezeteket hoznak az egyjátékos élmény bővítése érdekében.


Főbb jellemzők:


- A katonai lövöldözős tapasztalatok újszerű ábrázolása az elbeszélés bizonytalanságaival együtt.
- Akciódús 3rd Person Shooter játékmenet közvetlen és személyes képet nyújt a harc brutalitásáról és érzelméről.
- Parancsoljon a Delta-Force katonák intelligens és hatalmas csapatának egy veszélyes és kiszámíthatatlan harci zónában.
- Keresztezd a „Vonalat” egy érett történetben, amely a háború sötét oldalát tárja fel, ahol nincsenek fényes eredmények, csak rossz vagy rosszabb döntések vannak.
- Az egyedülálló dubai környezet megdöbbenti a képzeletet, és a játékosokat az életnél nagyobb játszótérre szállítja, ahol függőleges játékmenetet és lenyűgöző látványt nyújt.
- A homokkal teli Dubai új játékélményeket kínál, beleértve a homok lavinákat, és az erőteljes, zavaró homokvihar elleni küzdelmet.
- Testreszabható, osztályalapú, lángoló multiplayer

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Kaland
Megjelenés
2012.06.29
Aktiválási régió
Europa, Amerika
Kiadó
2K Games
Cikkszám
DIGI08533
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ