Sniper: Ghost Warrior 2 Collector's Edition

Sniper: Ghost Warrior 2 Collector's Edition

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 989 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Csomag tartalma: 
 Sniper: Ghost Warrior 2, 4 exkluzív többjátékos karakter  (Diaz, Medox, Marinov és a tengerészcsapat vezetője),  DSR-1 játékon belüli mesterlövész puska, Vintorez játékon belüli mesterlövész puska .

Sniper: Ghost Warrior 2 az egyetlen többplatformos, első személyű, modern lövöldözős játék, amelyet kizárólag a mesterlövész-élmény köré terveztek. Elődei bika-szem pontosságát új és izgalmas magasságokba emeli, változatosabb mesterlövész kihívásokat kínálva; egy újjáépített AI rendszer és az izgalmas „egy lövés, egy ölés” pontosság, amely hatalmas sikert aratott az eredetin, világszerte 3 millió példányban kelt el. A CryENGINE3 fejlett képességeit kihasználva a Sniper: Ghost Warrior 2 feltűnő grafikus környezetet is biztosít.

Jellemzők

  • Motion Sense Trigger System: innovatív első, amelyben a játékos megérinti a vezérlőt a képernyőn. A valódi mesterlövészekhez hasonlóan, a játékon belüli lövöldözéshez folyamatosan nyomni kell a párna ravaszt, hogy a lövés során a puska pontosabb legyen. Rántsa a ravaszt, és a kör eldobásra kerül, így hiányzik a célpont, és figyelmeztet egy erősen motivált ellenséget a jelenlétére.
  • Reális ballisztika: a Sniper franchise fémjele a forgatás dinamikájának realizmusa. A szélsebesség, a távolság, a gravitáció és a golyó-ejtés mind kritikus szerepet játszik a lövés végrehajtásában.
  • Kifinomult lövöldözési mechanika: a megfelelő légzési technika a szívfrekvencia stabilizálására ugyanolyan fontos, mint a kör céljának megfelelő idő kiszámítása, és a legjobb mesterlövészek irányítják szívüket és fejüket. A célpont elsajátításától a lassú, egyenletes ravasz húzásig a mesterlövésznek mindent össze kell szednie az ideális „egy lövés; egy gyilkosság. ”
  • Továbbfejlesztett ellenséges mesterséges intelligencia: a mesterséges intelligencia (AI) rendszert teljesen újrafestették és a semmiből tervezték. A fejlesztések nagy részét a CryEngine 3 -ra való váltás tette lehetővé. A szomszédos mozgásoktól kezdve a frontális támadásokig mindenre számíthat, mivel az ellenség közeli helyeken próbálja elkötelezni Önt, ahol a puskája kevésbé hatékony.
  • Új, célokban gazdag környezetek: A Sniper Ghost Warrior 2 új városi környezeteket, például Szarajevót és az áruló hegyvidéki terepeket olyan buja és halálos dzsungelekkel egészíti ki, mint valaha.
  • Különböző nehézségi szintek: A játékmenet diverzifikálása és a játékosok legszélesebb csoportja számára elérhetővé tétele érdekében a CI Games három nehézségi szintet vezet be, amelyek teljesen megváltoztatják a játék jellegét. Ön dönti el, hogyan játsszon - vagy pihenjen, és legyen a végső ragadozó, vagy próbálja ki ügyességét, és tapasztalja meg a játékot szakértői módban.
  • Bullet-Cam: mindenki kedvenc funkciója visszatér a szakértő lövések jutalmazásához és a csatatér egy teljesen új nézőpontból való bemutatásához. Nézze meg, mit tehet a mozgási energia - a golyó valódi fékező ereje - átadása az ellenségnek 1000 méterről vagy annál magasabbról!
  • Bullet Penetration: a rejtés nem feltétlenül jelent fedezetet. A Sniper: Ghost Warrior 2 -ben a golyók úgy viselkednek, mint a való életben, és képesek különböző típusú borítók mögé bújó ellenségeket küldeni. Megpróbálhatja felsorakoztatni ellenségeit is, és hagyja, hogy egyetlen kör kihozza az egész csapatot. Várjon, amíg ezt látja a Bullet Cam -en!
  • A mesterlövész puskák kibővített listája: Próbálja ki a világ legfejlettebb mesterlövész puskáit, mindegyiket aprólékosan újraalkotva, hogy pontosan szimulálják a mai harctereken található modern fegyvereket.
  • New Gear: birtokolja az éjszakát a hő- és éjjellátó optika bevezetésével, valamint egy erős távcsővel, amelyek elengedhetetlenek az ellenség felkutatásához, mielőtt észreveszik Önt.
Adatok
Terméktípus
Alapjáték, Csomag, DLC
Műfaj
Akció
Megjelenés
2013.03.12
Aktiválási régió
Europa, Közel-kelet, Ázsia, Amerika
Kiadó
City Interactive
Cikkszám
DIGI08381
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ