Sniper Elite III + Season Pass

Sniper Elite III + Season Pass

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
6 579 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL


Készüljön fel rengeteg új Sniper Elite 3 letölthető tartalomra, és akár 55% -ot * is megtakaríthat a Sniper Elite 3 Season Pass használatával.

Azonnal hozzáférhet NÉGY DLC küldetéshez (beleértve a Churchill mentését), nyolc fegyvercsomagot és HÁROM multiplayer bőrt! Új tartalommal mind egyjátékos, mind többjátékos számára, csakúgy, mint egy elit mesterlövész, nem akarsz lemaradni semmiről!

A Sniper Elite 3 Season Pass azonnali hozzáférést tartalmaz:

Cél Hitler: Vadászza a Szürke Farkas kampánymissziót
Mentsd meg Churchillet 1. rész: Árnyékban kampánymisszió
Mentsd meg Churchillet 2. rész: A fenevad kampány missziója
Churchill mentése 3. rész: Konfrontációs kampány küldetése
HÁROM multiplayer bőr az Allied Reinforcements Outfits Packben - Allied Urban Sniper, amerikai GI Rifleman és az Indiai Hadsereg Marksman
Nyolc fegyvercsomag, amely összesen húsznégy fegyvert tartalmaz, minden játékmódban használhatók - álcázó fegyverek, vadászfegyverek, hazafias fegyverek, keleti frontfegyverek, mesterlövész puskák, tengelyfegyverek , amerikai álcafegyverek és nemzetközi tereppuska csomagok

Kérjük, vegye figyelembe; vannak további új multiplayer térképek, valamint egy új versenyképes multiplayer mód, amely INGYENES minden Sniper Elite 3 játékos számára. Ezzel folytatjuk azt a politikánkat, hogy ne osszuk meg hű multiplayer közösségünket.

* Az árengedmény régiónként kismértékben változik a devizaváltozások miatt. A Sniper Elite 3 Season Pass kedvezményt összehasonlítjuk az összes Sniper Elite 3 DLC külön megvásárlásával.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték, Csomag, DLC
Műfaj
Akció, Kaland
Megjelenés
2014.06.24
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Rebellion
Cikkszám
DIGI08343
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ