Sniper Elite III (EU)

Sniper Elite III (EU)
Sniper Elite III (EU)
Sniper Elite III (EU)
Sniper Elite III (EU)
Sniper Elite III (EU)
Sniper Elite III (EU)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2 466 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Részletek
VIDEÓ AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
A JÁTÉKRÓL


Figyelje meg. Terv. Végrehajt. ADAPT.

A díjnyertes sorozat legújabb fejezete, a SNIPER ELITE 3 Észak-Afrika megbocsáthatatlan, mégis egzotikus terepére kalauzolja a játékosokat a német hírhedt Afrika Korps elleni vad konfliktusban.

Vezesse célpontjait a csavarodó kanyonokon, buja oázisokon és a Nyugati-sivatag ősi városain keresztül, halálos rohanással szabotálni egy náci szuperfegyver-programot, amely végleg megszüntetheti a szövetségesek ellenállását.

Lopakodással, tervezéssel és kivitelezéssel vadászhat a célpontokra - legyen az ember vagy gép. Az aláírt távolsági gyilkosságoktól kezdve a közelharcos eltávolításokig, a figyelemelterelésekig és a robbanó csapdákig olyan közelről halálos vagy, mint távolról.

Itt kell véget érnie. Te vagy a fordulópont. Mert egy golyó megváltoztathatja a történelmet ...
Főbb jellemzők
Díjnyertes fegyveres játék - A tapasztalat tökéletesen megcsiszolt puskaballisztikát ünnepelt. Vegye figyelembe a távolságot, a gravitációt, a szelet, sőt a pulzusát is, hogy intenzíven kielégítse a harmadik személy harcát.
Kiterjedt új környezetek - Hajtson végre hatalmas, több útvonalat tartalmazó szinteket, több elsődleges és másodlagos céllal, mint amennyit bármilyen sorrendben kezelni lehet. Soha ne játsszon kétszer ugyanúgy.
Valódi taktikai választás - alkalmazkodjon bármilyen helyzethez. Használjon lopakodást, figyelemelterelést, csapdákat és hangmaszkolást. Ha forró a helyzet, használja az új Relocate szerelőt az árnyékba, és kezdje el újból a vadászatot saját feltételei szerint.
Megújult emberi röntgenölő kamera - Az elismert röntgensugaras bütyök minden eddiginél visszatért és merészebb, részletes izomrétegekkel, 3D hálós részecskékkel és a teljes emberi keringési rendszerrel.
Új röntgenjárművek eltávolítása - A járművek bonyolult részletességgel szétesnek a röntgenjárművek eltávolításával. A többlépcsős rombolás lehetővé teszi páncélozott autók, teherautók és Tiger tankok darabonkénti kivitelét.
Feszült ellentétes multiplayer - Öt egyedülálló módja az online versenyképes tevékenységnek. Szerezz éremeket és szalagokat játék közben. Nyerjen XP-t minden játékmódban, testre szabhatja karakterét, fegyvereit és terhelését. Legyen igazi mesterlövész elit!
Robbanásveszélyes szövetkezeti játék - Játssza le az egész kampányt két játékos online kooperatív játékában , vagy tegye próbára a csapatmunkát két dedikált szövetkezeti módban, az Overwatch és a Survival.
Testreszabhatja tapasztalatait - Veterán vagy újonc, játsszon egyet. Kapcsolja ki az összes segítséget és kapcsolja be az AI-t, vagy testre szabhatja az élményt a kívánt játékstílushoz. Csípje meg a röntgengyilkos bütykök szabályosságát, vagy kapcsolja ki mindet együtt.
Extra funkciók
Támogatja a Steam Big Picture módot
Támogatja a sztereoszkópikus 3D + Ultra Widescreen + Eyefinity képernyőket

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Kaland
Megjelenés
2014.06.24
Aktiválási régió
Europa
Kiadó
Rebellion
Cikkszám
DIGI08342
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK

Op. rendszer: Microsoft Windows Vista (SP2) / 7 (SP1) / 8 / 8.1

Processzor: Intel® Pentium® D 3GHz / AMD Athlon™ 64 X2 4200

Memória: 2 GB RAM

Grafika: 256 MB VRAM (NVIDIA GeForce 8800 series / ATI Radeon HD 3870)

Tárhely: 18 GB szabad hely