Sid Meier's Starships

Sid Meier's Starships

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
439 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL


Vegye át a parancsnokságot egy hatalmas csillaghajóflotta felett ebben a kalandorientált stratégiai játékban, a legendás tervező, Sid Meier részéről. Utazzon új világokba, küldetéseket teljesítve, hogy segítsen megmenteni és megvédeni a bolygókat és embereiket a veszélyes Űrkalózoktól, a hatalmas Marauderekig és más ellenséges csoportokig. Építsen bolygószövetséget, amikor megerősíti flottáját és biztonságot nyújt az otthoni világának, miközben megpróbálja megőrizni az intergalaktikus békét és az emberiségről alkotott elképzelését. A Civilization univerzumában: A Földön túl a magvetés kora után Sid Meier csillaghajói a sci-fi / stratégia rajongóinak teljes önálló játékélményt kínálnak, amely keresztkapcsolatot is tartalmaz a Beyond Earth-vel, kibővítve mindkét játék mélységét. Nézze meg, van-e szüksége az univerzum irányítására!

• Taktikai űrharc: minden küldetésben egyedülálló taktikai kihívásokkal találkozhat, dinamikusan generált térképekkel, győzelmi feltételekkel és ellenségekkel.
• Teljesen testreszabható csillaghajók: Készítsen egy olyan armádát, amely illeszkedik a taktikai tervhez, moduláris űrhajó tervezéssel.
• Diplomácia, stratégia és felfedezés: Bővítse szövetségének befolyását és nyerje el az új bolygók polgárainak bizalmát. Használja az egyes bolygók egyedi képességeit flotta és szövetség fejlesztése érdekében, és tartsa kordában ellenfeleit. Építsen fejlesztéseket a világokon, hogy növelje szövetsége képességeit és erőforrásait.
• Kaland-galaxis: Fedezze fel a galaxist, amikor flottáját távoli világokba vezeti és teljesíti a küldetéseket, hogy segítsen e bolygók polgárainak. Harcolj kalózok ellen, védd meg a kolóniás hajókat, pusztítsd el a szélhámos AI-t és így tovább.
• Több út a győzelemhez: Nyerni fog azzal, ha meghódítja a galaxist fenyegető legnagyobb veszélyt? Vagy egyesíteni fogja a világ sokaságát a Szövetségében? Talán arra készteti az embereit, hogy a tudomány határait feszegessék. Minden választás következményekkel jár a győzelem felé vezető úton

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Stratégia
Megjelenés
2015.03.11
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
2K Games
Cikkszám
DIGI08180
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ