Sid Meier's Civilization V (EU)

Sid Meier's Civilization V (EU)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 097 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL


A zászlóshajó-alapú stratégiai játék visszatér

a világ uralkodójává azáltal, hogy civilizációt hoz létre és vezet az ember hajnalától az űrkorszakig: Háborús háború, diplomácia folytatása, új technológiák felfedezése, fej-fej mellett haladva a történelem legnagyobbjaival vezetőket és építsék fel a világ leghatalmasabb birodalmát, amelyet valaha ismert.

MEGHÍVÓ BEMUTATÁS: Ugorjon be és játsszon a saját tempójában egy intuitív kezelőfelülettel, amely megkönnyíti az új játékosok játékát. A veteránok értékelni fogják a sorozat mélységét, részletességét és irányíthatóságát.
HIGYHETŐ VILÁG: Az ultrarealisztikus grafika buja tájakat mutat be, hogy felfedezhesse, harcba szállhasson és sajátjának tartsa magát.
KÖZÖSSÉG ÉS TÖBBJÁTÉKOS: Versenyezzen a világ minden táján vagy helyi játékosokkal LAN-mérkőzéseken, soha nem látott módon mod * módosítsa a játékot, és telepítse a modokat közvetlenül a játékon belüli közösségi központból anélkül, hogy elhagyná a játékot.
SZÉLES RENDSZERKompatibilitás: A Civilization V sokféle rendszeren működik, a csúcskategóriás asztali számítógépektől a sok laptopig.
MINDEN ÚJ JELLEMZŐ: Az új hexalapú játékrács izgalmas új harci és építési stratégiákat nyit meg. A városállamok új erőforrássá válnak a diplomáciai csatatéren. A továbbfejlesztett diplomáciai rendszer lehetővé teszi, hogy tárgyalásokat folytasson teljesen interaktív vezetőkkel.

* A Modding SDK ingyenesen letölthető.

Megjegyzés: Sid Meier Civilization V Mac és Linux + SteamOS verziói csak angol, francia, olasz, német és spanyol nyelven érhetők el.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Stratégia
Megjelenés
2010.10.29
Aktiválási régió
Europa
Kiadó
2K Games
Cikkszám
DIGI08136
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ