Sid Meier's Civilization IV: Colonization

Sid Meier's Civilization IV: Colonization

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2 042 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL


Sid Meier Civilization IV: A gyarmatosítás a harmadik ajánlat a díjnyertes Civilization IV sorozatban. A Sid Meier klasszikus, 1994-ben létrehozott gyarmatosítási játékának újragondolása, Sid Meier Civilization IV: A gyarmatosítás a Civilization IV motor teljes átalakulása játékélménnyé, amelyben a játékosok egy európai nemzetet vezetnek a gyarmatosítás és a gyarapodás törekvésére. az új világ. A játékosok kihívást fognak kapni arra, hogy irányítsák embereiket az elnyomó anyaországból, felfedezzék az Új Világot, tárgyaljanak, kereskedjenek és harcolhassanak, miközben nagy hatalmat szereznek és harcolnak szabadságukért és függetlenségükért.
Klasszikus játékterv újjáépítve a modern korszak számára: bemutatja a Sid Meier Colonization játékmenet új generációját, amely a díjnyertes Civilization IV motorra épül, és amely gyönyörű látványt, híresen addiktív játékmenetet és végtelen szórakozást nyújt, amelyek egyet jelentenek a Sid Meier stratégiai játékokkal.
Harcolj a szülőfölddel és alapíts új nemzetet: Játssz angolul, spanyolul, franciául vagy hollandként, és utazz egy bátor új világba, keresve az elnyomó hazádtól való szabadságot.
Továbbfejlesztett diplomácia: Tartsa fenn a békét és támogassa híveit, amikor előrehaladott tárgyalásokat folytat bennszülöttekkel, más gyarmatosítókkal és az ellenséges hazával - Kereskedjen erőforrásokkal, arannyal és földdel, miközben megalapozza az önellátó és hatalmas kolónia alapjait.
A történelmi adatok alkalmazkodó játékmenetet nyújtanak : Szerezzen olyan alapító atyákat, mint John Smith, Patrick Henry és Samuel Adams, akik a játékstílusa alapján segítik el a nemzetet a szabadság felé.
Vadonatúj felület: Mind a Civilization IV rajongói, mind a széria új játékosai otthonosan érzik magukat egy olyan felülettel, amelyet a Firaxis úgy épített, hogy hozzáférhető és könnyen kezelhető legyen.
A többjátékos végtelen visszajátszási értéket kínál: Versenyezzen a világ minden tájáról származó barátokkal az Interneten keresztül, és játsszon e-mailben, vagy helyi szinten versenyezzen a Hotseat és a LAN módokon keresztül, és végtelen módon kínálja meg az Új Világot.
Modifikációk és közösségi eszközök: A játékosoknak korlátlan lehetőségük lesz a játék igényeiknek megfelelő módosítására. A Firaxis módosító eszközökkel szállítja a játékot, beleértve az XML és a Python használatával készült térképszerkesztőt.

Adatok
Terméktípus
DLC
Műfaj
Stratégia
Megjelenés
2008.09.23
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
2K Games
Cikkszám
DIGI08135
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ