Shadow of the Tomb Raider (Croft Edition)

Shadow of the Tomb Raider (Croft Edition)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
11 333 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A Croft Edition magában foglalja a játékot, valamint az alább felsorolt ​​összes elemet:

  • Szezonbérlet
  • Eredeti játékzenék (a Digital Deluxe Edition része)
  • 1 fegyver/felszerelés (a Digital Deluxe Edition része)
  • 2 További fegyverek/ruhák

A szeptember 14 -én bekövetkezett első fegyver/felszerelés csökkenés után a Season Pass tartalma 2018 októberétől havonta megjelenik.

Tapasztalja meg Lara Croft meghatározó pillanatát, amikor ő lesz a Tomb Raider. A Shadow of the Tomb Raider -ben Larának el kell sajátítania egy halálos dzsungelt, le kell győznie a félelmetes sírokat, és ki kell tartania a legsötétebb óráját. Miközben versenyez, hogy megmentse a világot egy maja apokalipszistől, Lara végül a Tomb Raider -be kovácsolódik.

Jellemzők

  • Túlélni és boldogulni a Föld leghalálosabb helyén: A túlélés érdekében sajátítson el egy megbocsáthatatlan dzsungel környezetet. Fedezze fel a víz alatti környezetet, amely tele van hasadékokkal és mély alagútrendszerekkel.
  • Légy eggyé a dzsungellel: Túlélve és túlerőben, Larának a dzsungelt kell használnia. Hirtelen csapjon le, és tűnjön el, mint egy jaguár, használjon sarat álcázásként, és félelmet keltsen az ellenségekben, hogy káoszt vethessen.
  • Fedezze fel a sötét és brutális sírokat: A sírok rémisztőbbek, mint valaha, fejlett bejárási technikákat igényelnek, hogy elérjék őket, és ha bent vannak, halálos rejtvényekkel vannak tele.
  • Fedezze fel az élő történelmet: Fedezzen fel egy rejtett várost, és fedezze fel a Tomb Raider játék valaha talált legnagyobb központját.
Adatok
Terméktípus
Alapjáték, Csomag, DLC
Műfaj
Akció, Kaland
Megjelenés
2018.09.14
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Square-Enix
Cikkszám
DIGI08013
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ