Serious Sam HD: The Second Encounter

Serious Sam HD: The Second Encounter

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
3 252 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL


A The First Encounter dicsőséges nagyfelbontású (HD) káosza most folytatódik a Serious Sam HD: The Second Encounter című filmben, amely a klasszikus FPS Serious Sam: The Second Encounter arculatának feldolgozása, amely eredetileg 85% -ot ért el a Metacritic-en, és elnyerte a hónap játékát a Gamespoton!

Komoly Sam HD: A második találkozás látványosan továbbfejlesztett látványokat és különlegesebb effektusokat tartalmaz, mint például a Hippy és a Kid mód, védjegyes eszeveszett egyjátékos, újonnan kifejlesztett Survival és Beast Hunt módokkal, valamint minden idők kedvenc Cooperative játékával. Kombinálja az intenzív Versus és Team módokat akár 16 játékos számára, és több mint 18 multiplayer térképen, Demo Recording opcióval, Nézők és dedikált szerver támogatással, Serious Sam HD: A második találkozás méltó utódja az eredeti remekműnek.
Főbb jellemzők
EGYJÁTÉKOS
Különböző környezetek és titkok - szabadítson fel súlyos testi sértést 3 különböző látványos világban: Dél-Amerikában, az ősi Mezopotámiában és a középkori Európában.
Fedezzen fel több mint 130 titkot, köztük több mint 15 vadonatúj titkot a küzdelemben.
Egyedülálló ellenségek és főnökök - Harcolj 27 rémálmos harcossal Mental seregében, köztük az Első Találkozás régi kedvenceivel, mint a lefejezett Kamikaze, a szíriai Werebull és a Kleer Skeleton. Fej fej mellett haladj 5 új ellenség és 3 új főnök ellen.
Különleges fegyverek és erőforrások - Hatalmas fegyverarzenállal tegyen pusztítást 3 új játékkal: a mesterlövész puskával, a lángvetővel és a láncfűrésszel. Használja a Power-Ups-ot a harci és agilitási képességek emeléséhez.
Serious Editor 3 - Készítse el szintjeit, és ossza meg őket a SteamWorks-en!

TÖBBJÁTÉKOS
ÚJ! (a klasszikus játékban nem látható) Survival Mode - Próbáljon életben maradni, ameddig csak lehet, ellenségek folyamatos támadásai ellen, speciálisan tervezett túlélési térképeken!
Klasszikus Co-Op mód - Merüljön el a káoszban akár 16 játékossal kampányszövetkezeti módban!
ÚJ! (nem látható a klasszikus játékban) Több Co-Op mód - Játsszon még többet barátaival az újonnan kifejlesztett Coin-Op és Survival kooperatív módokban, akár 16 játékossal a kampányjátékban!
ÚJ! (nem látható a klasszikus játékban) Beast Hunt módok - Harcolj más játékosok vagy csapatok ellen, miközben a Beast Hunt és a Team Beast Hunt kampányszintjein is játszol!
Versus Mode - Nézze meg, ahogy a pokol több mint 8 klasszikus és vadonatúj ! deathmatch térképek akár 16 játékossal!
ÚJ! (a klasszikus játékban nem látható) Több versus mód - Harcolj barátaiddal többféle versus módban, beleértve a My Burden, a Last Man Standing és az Instant Kill játékokat!
ÚJ! (nem látható a klasszikus játékban) Csapat módok - Versenyezz más csapatokkal a csapat mérkőzésein, beleértve a Team Deathmatch-et, a Capture the Flag-t és az utolsó csapat állását!

GŐZ JELLEMZŐK - ÚJ! (nem látható a klasszikus játékban)
Steam eredmények - Nyerjen 50 elképesztően vonzó eredményt, hogy növelje társadalmi helyzetét.
Steam ranglisták - Tekintse meg mind az egyjátékos, mind a szövetkezeti ranglistán rögzített pontszámot.
Steam Cloud - Tárolja profilját online a Steam Cloud szervereken, beleértve a kötéseket, az utolsó lejátszott szintet és a kampány előrehaladását.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Indie
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Devolver Digital
Cikkszám
DIGI07995
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ