Secret Neighbor

Secret Neighbor
Secret Neighbor
Secret Neighbor
Secret Neighbor
Secret Neighbor
Secret Neighbor

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2 024 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Részletek
VIDEÓ AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
A JÁTÉKRÓL


A Secret Neighbor egy többjátékos Social Horror játék, amely a Hello Neighbor univerzumban játszódik. Egy csoport gyerek megpróbál besurranni a hátborzongató szomszéd házába. A játék eseményei az eredeti Hello Neighbor játék 1. és 2. felvonása között zajlanak. 6 játékos lopakodik be a házba, és megpróbál bejutni a bezárt alagsori ajtón - csak hogy rájöjjön, egyikük az álcázott szomszéd.


Szomszédként játszik

Szomszédként több osztály közül választhat, és mindent megtesz annak érdekében, hogy megakadályozza a betolakodók sikerét. Kezdetben álruhában vagy, és rajtad múlik, hogy megszerezd-e a többi játékos bizalmát, hogy elcsalja őket a csoportból és eltűntesse őket. Arzenálod hasznos eszközökből áll, mint például medvecsapdák, titkos irányítóterem, füstbombák és egyebek. A játék legjobb játékosai azok, akik meggyőzik az embercsoportokat arról, hogy valaki más a szomszéd. Olyan érzés, mint a "The Thing" jelenete, ahol a szereplők egymást tesztelik, hogy ki az áruló. Gyakorold a szerepjáték készségeidet.


Játék a betolakodóként
Baráti társaság az eltűnt barátját keresi. Mindenki azt hiszi, hogy bezárkózott a hátborzongató szomszéd pincéjébe. Az egyetlen logikus dolog, hogy betörnek a szomszéd házába és az alagsorába. A betolakodók osztályokkal és különböző képességekkel rendelkeznek. Bagger extra tárhelyet kap, a Brave képes lesz mindenkinek sebességnövelést adni, a nyomozó tudja, hol vannak a kulcsok, és még sok más. Ezeknek a képességeknek a felhasználásával a játékosoknak fel kell kutatniuk a házat az alagsori kulcsokért, és értékes zsákmányokból, amelyekkel fejleszthetik képességeiket és felszerelésüket.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Kaland, Indie
Megjelenés
2019.10.23
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
tinyBuild Games
Cikkszám
DIGI07959
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK

Op. rendszer: Windows 7 vagy újabb

Processzor: 6 GB RAM

Memória: Intel Core i5-3330 3.0 GHz, AMD FX-8300 3.3 GHz

Grafika: NVIDIA GeForce GTX 760, Radeon R9 270

Tárhely: 5 GB szabad hely