Scythe (Digital Edition)

Scythe (Digital Edition)
Scythe (Digital Edition)
Scythe (Digital Edition)
Scythe (Digital Edition)
Scythe (Digital Edition)
Scythe (Digital Edition)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
10 448 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Részletek
VIDEÓ AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

A JÁTÉKRÓL


Az 1920-as évek alternatív valóságában az Európa több év telt el a "nagy háború" óta, de a konfliktus hamvai még mindig forrók, és a háború új szakaszba lép. Az első konfliktusban felbukkant néhány hihetetlen háborús motor, mechek néven.


A "The Factory", egy független városállam által épített, azóta mindenki vágyának tárgyává vált technológiai szörnyűségek járják be Európa havas tájait.
Légy az öt frakció - Szász Birodalom, Krími Khanátus, Rusviet Unió, Lengyel Köztársaság vagy Északi Királyság - egyikének hőse, és válj Európa leggazdagabb és leghatalmasabb nemzetévé ezekben a sötét időkben! Népének győzelmének biztosítása érdekében új területeket kell felfedeznie és meghódítania, új toborzókat kell bevonnia, és félelmetes és félelmetes harci mechek felépítésével telepítenie kell erőit. Ismételje meg a történelmet egy kitalált múltban, tele mechanikus motorokkal és technológiával, ahol minden egyes döntése kritikus lesz. Óvatosan válassza ki csatáit, mert a Scythe-ben a nép és az emberek számára érik el a győzelmet!


Aszimmetria: minden játékos különböző erőforrásokkal (energia, érmék, éles harci érzék, népszerűség ...), más kezdőhellyel és titkos céllal kezdi a játékot. A kiindulási pozíciók kifejezetten hozzájárulnak minden frakció egyediségéhez és a játék aszimmetrikus jellegéhez.
Stratégia: Scythe szinte teljes irányítást kínál a játékosoknak a sorsuk felett. Az egyes játékosok külön titkos célkártyájától eltekintve az egyetlen véletlenszerű elem a Encounter kártya, amelyet a játékosok kihúznak, hogy kölcsönhatásba lépjenek az újonnan feltárt földek polgáraival. A harcot választás útján is kezelik; nem jár szerencse vagy véletlen.
Motorépítés: A játékosok javíthatják építési képességeiket, hogy hatékonyabbá váljanak, olyan struktúrákat építhessenek, amelyek javítják a térképen elfoglalt helyüket, új toborzókat vonzanak be frakciójukba, aktiválhatják a mecheket, hogy lebeszéljék az ellenfeleket a határtól, és tágítsák a határaikat, hogy nagyobb típusú és mennyiségű erőforrásokat gyűjtsenek. . Ez a szempont energia és haladás érzését kelti az egész játék során. A sorrend, amelyben a játékosok fejleszthetik gazdaságukat és technológiáikat, minden játék egyedi hangulatát növeli, még akkor is, ha többször ugyanazzal a frakcióval játszanak.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Stratégia
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Asmodee Digital
Cikkszám
DIGI07947
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK

Op. rendszer: Windows 7 / Windows 8 / Windows 10

Processzor: Dual Core 3.0 GHz

Memória: 4 GB RAM

Grafika: DirectX 11 class GPU with 1024MB VRAM

Tárhely: 2 GB szabad hely