Satellite Reign

Satellite Reign

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 093 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL


díszdobozos kiadás
Tartalmazza a játékot, az eredeti filmzenét, a „Satellite Reign: Reboot” e-könyvet és a „The Art of Satellite Reign” e-könyvet.
Co-Op multiplayer
Játssz a Satellite Reign teljes egészében barátaiddal co-op multiplayer játékban. Legfeljebb négy játékos irányíthatja saját ügynökét, ezáltal teljesen új szintet nyitva a stratégiai és összehangolt játékban.

Teljes be- és kikapcsolási támogatással, LAN- és Internet-játékkal, valamint testreszabható ügynök-hozzárendeléssel készen áll arra, hogy még soha nem tapasztalhatja meg a műholdas uralmat.
Stratégiai Cyberpunk akció
A Satellite Reign egy valós idejű, osztályalapú stratégiai játék , egy nyílt világú cyberpunk városban játszódik . 4 ügynökből álló csoportot parancsol az esőtől átitatott, neonfényes utcákon, ahol a törvény a megavállalatok akarata. Ügynökeivel lopakodhat, lőhet, lophat és szabotálhat felfelé a vállalati ranglétrán, és átveheti minden idők leghatalmasabb monopóliumának irányítását.

Minden ügynökét a kedvelt játékstílusához igazíthatja, miközben megőrzi saját egyedi szakterületeit. Alakítsa csapatát támadó háborús géppé vagy elit titkos spec-op ruhába, és vegye magáévá a nyílt világ városát.
Nyílt világ
A műholdas uralkodás városa egy nagy, nyitott játszótér. Nincs egyéni szint, amiből válogathatunk, az egész világot tökéletesen felfedezhetjük. Fedezzen fel új küldetéseket, miközben felfedezi, és válassza ki, mely célokat kívánja elérni.
Testreszabhatja csapatát
Mind a négy ügynök testreszabható játékstílusának megfelelően. Válassza ki készségeiket, fegyvereiket, felszerelésüket, kiegészítéseiket, sőt genetikai alapjukat is azáltal, hogy klónoznak kivételes egyéneket az általános populációból.
Több stratégia
Nincs „helyes út” a célok teljesítéséhez. A világot úgy alakították ki, hogy megkönnyítse a feltörekvő játékmenetet, lehetővé téve a stratégiai lehetőségek széles választékát és kombinálását. Lopakodjon be a szellőzőaknákon, csapkodja be az ajtókat, vegye ki az áramfejlesztőket, térítse el az őrök elméjét, vagy csak robbantsa le a bejárati ajtót. Számtalan lehetőség vár.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Indie, Stratégia
Megjelenés
2015.08.27
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Liveplex
Cikkszám
DIGI07921
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ