Sacred Franchise Pack

Sacred Franchise Pack

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
7 602 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

9 elemet tartalmaz:
 Sacred 2 Gold, Sacred 3, Sacred 3. Orcland Story, Sacred 3: Malakhim Hero, Sacred 3: Orc of Thrones, Sacred 3: Underworld Story, Sacred 3: Z4ngr13f Weapon Spirit, Sacred Citadel, Sacred Citadel: Jungle Vadászat

Szent fellegvár
Élesítse a fejszéjét, fűzze meg íját, főzze meg a bájitalt! Ancariának szüksége van olyan hősökre, mint te. Ragadd meg barátaidat, hogy csatlakozzanak az ellenálláshoz!
Ancaria egykori békés országa súlyos veszélyben van. A gonosz Ashen birodalom rabszolgává tette lakosságát, és az orkhoz hasonló Grimmoc segítségével kiirtja a szeráfokat, akik megesküdtek, hogy megvédik. Annak érdekében, hogy legyőzze a birodalmat, harcosnak kell bizonyítania magát, félelmetes hegyeken lovagolva, földrengető készségeket szerezve, valamint hatalmas fegyvereket és értékes kincseket kifosztva. Fogd meg barátaidat és csatlakozz az ellenálláshoz!

Sacred Citadel: Jungle Hunt
Ebben a vadonatúj fejezetben vadászhat le a gonosz "Big Mama" Grimmocra. Gyűjtse össze csapatát, és nézze meg újra Ancaria lenyűgöző birodalmait!
A csatát megnyerték, de a háborúnak még nincs vége! "Nagy Mama", a gonosz Grimmoc rossz szagú vezetője az ellopott szeráf műtárggyal együtt megszökött Ancaria fenyegető dzsungelébe! Vedd bíróság elé a "Nagy Mamát", és vedd elő az értékes tárgyat. Gyűljetek össze újra, egyesítsétek barátotok készségeit, és élvezze a Szent Fellegvár lebilincselő új fejezetét.

Sacred 2 Gold
Fedezze fel Ancaria világát teljes pompájában a Sacred 2: Gold Edition segítségével. Tartalmazza a Sacred 2 Fallen Angel-t és a fantasztikus Ice and Blood kiegészítőt. Győzz le számtalan veszélyes ellenséget; erőteljes fegyvereket és értékes kincseket ragad el. Készüljön fel a végső csatára, és váljon legendává.

Sacred 3
Válasszon a legendás hősök közül, és harcoljatok együtt a gonosz felemelkedése ellen. Szembe fogsz nézni komor emberek hordáival, nyers állatokkal, zsoldosok légióival és élőhalott varázslókkal. Fejleszd a karaktered készségeit és képességeit, és állj össze, hogy hatékony együttműködési képességeket és taktikákat használj. A győzelem a miénk. A dicsőség az enyém.

Sacred 3. Orcland Story A
Gragon elfoglalta az Ork Trónt, megrontotta Orclandot, és orkjait Grimmocokká változtatta. Küzdj végig a Grimmocok hazáján, és győzd le a törvénytelen Gragon királyt. Ez a csomag 4 vadonatúj küldetést tartalmaz az Orcland kanyonokban.

Sacred 3: Malakhim Hero
Játssz Kython the Malakhim néven, egy ismeretlen eredetű, titokzatos sötét bérgyilkos. Használjon erőteljes vérmágiát az ellenállás megerősítésére és Ancaria védelmére. Ez a csomag Kythont, a Malakhimot tartalmazza, mint teljesen játszható karakter.

Sacred 3: A trónok
orka Játssz Garok, az ork, az Ork Trón igazi örököse. Bátyja, Gragon elárulta, meg akarja ölni, és törzsét visszaküldi a természet útjaihoz. Ez a csomag Garok az orkot tartalmazza, mint teljesen játszható karaktert.

Sacred 3: Underworld Story
Utazzon be az alvilágba egy újonnan felfedezett portálon keresztül, és találja meg a titokzatos tornyot, amelyet a fekete szeráfok őriznek. Ez a csomag 4 teljesen új küldetést tartalmaz az Ancaria alvilágában.

Sacred 3: Z4ngr13f Weapon Spirit
John elfoglalta a csőcseléket a Sacredben egy gyorsasági menet során, amikor villámcsapás ért, és beszippantotta Ancaria világát. John szakértelmével a választott fegyverébe zárt, ezeknek az hamvas csapatoknak semmi esélyük! Ez a csomag tartalmazza az exkluzív Gamer Spirit fegyvert.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték, Csomag, DLC
Műfaj
Szerepjáték, Akció
Megjelenés
2012.12.21
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Deep Silver
Cikkszám
DIGI07855
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ