Ryse: Son of Rome

Ryse: Son of Rome

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
3 868 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Harcolj katonaként. Ólom mint tábornok. Kelj fel legendaként.

A „Ryse: Róma fia” Marius Titus, egy fiatal római katona történetét meséli el, aki a barbár banditák kezén tanúi családjának a gyilkosságáról, majd a római hadsereggel Britanniaba utazik, hogy bosszút álljon. Mariusnak gyorsan fel kell emelkednie a férfiak vezetőjévé és a Birodalom védelmezőjévé a pontos bosszút való törekvés iránt - egy sors, amelyet hamarosan felfedez, csak sokkal közelebb állhat otthonhoz ...

A Ryse-ről: Róma fia
Utazzon a Római Birodalom szívébe, és élvezze a csata brutalitását, mint még soha, mivel a "Ryse: Róma fia" a PC-re jön a dicsőséges 4K felbontás támogatásával. Folytatva a Crytek úttörő játékainak örökségét, a Ryse korlátozza a PC hardvert, miközben a játékosokat mélyen az ókori Róma véres drámájába vonzza.

A „Ryse: Róma fia” magával ragadó akció-kaland történet a harcról, a brutalitásról és a hősiességről. Ez egy Marius Titus nevű, félelem nélküli római katona követ, aki csatlakozik a hadsereghez, hogy megbosszulja családja meggyilkolását, és olyan hősré válik, akinek harcolnia kell a Római Birodalom megmentése érdekében.

A „Ryse: Róma fia” lélegzetelállító részletességgel bemutatja a Római Birodalom, népének, konfliktusainak és tájainak filmművészeti újjáteremtését, miközben a római hadviselés brutalitását és intenzitását viscellális részletekkel éli át.

Jellemzők

A teljes Ryse élmény
A „Ryse: Son of Rome” PC-s verziója a teljes élményt nyújtja, és az eredeti Xbox One indítólemezt az összes DLC-jéhez köti.

A PC
4K játék előnyeinek teljes kihasználása újabb ugrás a grafikus minőség terén a PC-s játékosok számára, a Ryse pedig a tökéletes bemutató a csúcskategóriás PC-s játékokhoz. A „Ryse: Róma fia” felhasználja a Crytek CRYENGINE és a legújabb csúcskategóriás számítógépes játéktechnika erejét a konfliktusok bemutatására a Római Birodalomban, mint még soha nem látott volna.

A következő generációs filmművészeti merítés
Marius bosszúmese életre kel a teljesítményrögzítés új előrelépésein keresztül, lehetővé téve a játékosok számára, hogy hihetően reális karakterekkel

lépjenek kapcsolatba Brutálisan intenzív harc
A „Ryse: Róma fia” zsigeri, brutálisan realisztikus harci élményt nyújt epikus méretű csatákkal. Élje át az ókori Róma könyörtelen történelmét, amikor nyers közeli harcban vesz részt a barbár hordák ellen.

A Colosseum
Colosseum módban működő együttműködő gladiátoros harc elveszti Önt az arénába, hogy egy barátjával együtt harcoljon az állandóan változó ellenségek és kihívások ellen, és ezer néző ordíthatja.

A dinamikus csatatér
Colosseum mód 26 multiplayer térképet tartalmaz, csempékkel, a brit táboroktól kezdve a római villákig és az egyiptomi sivatagokig.

Kovácsolja saját legendáját
Ön dönti el sorsát, testreszabva gladiátorját aranyon és Valor (XP) -en keresztül új páncélokkal, fegyverekkel, pajzsokkal és fogyóeszközökkel, hogy megnyerje a tömeget és túlélje az arénában.

A
PC-re szánt "Ryse: Son of Rome" bónusz tartalom minden eredetileg letölthető tartalomként kiadott bónusz anyagot tartalmaz az Xbox One verzióhoz, beleértve:

• A Colosseum Pack két karakterbőrt és két Arena térképet tartalmaz.
• A Mars választott csomagja, amely tartalmaz egy új karaktert, négy Aréna térképet és az új Survival módot.
• A Duel of Fates Pack, amely két karakterbőrből, két Aréna térképből és egy további túlélési térképből áll.
• A Morituri Pack, három új Arena térképpel, két Survival térképpel és öt solo Arena térképpel.
FELNŐTT TARTALOM LEÍRÁSA
A fejlesztők így írják le a tartalmat:

E játék tartalma esetleg nem megfelelő minden korosztály számára, vagy munkahelyi megtekintéshez: Gyakori erőszak vagy vér, Általános felnőtt tartalom

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció
Megjelenés
2014.10.16
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Deep Silver
Cikkszám
DIGI07835
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ