Rogue Warrior (EU)

Rogue Warrior (EU)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 114 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL


A Rogue Warrior egy karakter által vezérelt, első személyű lövöldözős, Richard 'Demo Dick' Marcinko robbanékony személyiségét mutatja be akciódús egyjátékos kampányban és intenzív többjátékos harcban.

Richard 'Demo Dick' Marcinkóként játszik, és elmegy a vasfüggöny mögé, hogy megzavarja egy észak-koreai gyanús ballisztikus rakéta programját. A küldetésben hamarosan összeesküvést fedez fel, amely a hidegháború áradatát a kommunisták javára fordíthatja. Ezután saját kezébe kell vennie a küldetést, amikor belép a Szovjetunió belsejébe, hogy elpusztítson egy olyan technológiát, amely megváltoztathatja a geopolitikai erőviszonyokat, és a pusztulás nyomát hagyhatja nyomában!

- Játssz valódi legendaként - Játssz Richard "Demo Dick" Marcinko néven - egy igazi amerikai rosszember. Dacos, durva és olykor kíméletlen magatartása dicsőséget és hírhedtséget is szerzett számára a történelemkönyvekben. Most veszi fel a robbanásveszélyes természetét, amikor fekete opciókat folytat, és ellenkezik a hagyományos hadviselés szabályaival, hogy elvégezze a munkát.

- Brutális gyilkosságok - Több mint 25 egyedülállóan brutális ölési mozdulattal tedd meg mindazt, ami szükséges az ellenség elűzéséhez. Egyetlen trükk sem piszkos, mivel a meglepetés elemét fenntartja, amikor csak lehetséges - keresse meg és ölje meg az ellenséget, mielőtt megtalálnának.

- A lehetőségek céljai - Legyen a pusztítás eszköze, amikor taktikai előnyöket hoz létre azáltal, hogy megszüntet minden olyan célt, amely egyébként az ellenség javát szolgálná.


- Többjátékos mód - Menj fejről-szembe mások ellen online, és hajts végre brutális ölési mozdulatokat a barátaidon.


- Díjnyertes tehetség - a Golden Globe-díjas és az Oscar-jelölt Mickey Rourke Dick Marcinko játékbeli karakterét hangoztatja.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció
Megjelenés
2009.12.01
Aktiválási régió
Europa
Kiadó
Bethesda
Cikkszám
DIGI07693
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ