Rise of the Argonauts

Rise of the Argonauts

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
5 110 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL


Iolcus királyaként Jason mindent megélt virágzó királysággal, társainak tiszteletével és egy gyönyörű vőlegénnyel. Amikor esküvőjük napján megölték, megfogadta, hogy bármit megtesz az életének helyreállítása érdekében. Ennek a hőstettnek a teljesítése érdekében Jasonnek meg kell keresnie az Aranygyapotot - és a görög mitológia legnagyobb hőseinek segítségével - az összes legepikusabb útra indul.
Nagyszabású akció / RPG, az Rise of the Argonauts ™ egy olyan gladiátoros kalandba meríti a játékosokat, amely az ókori Görögország élénk és erőteljes világában jött létre. Jason szerepét betöltve a játékosok Hercules, Achilles és más argonauták mellett harcolnak, miközben brutális küzdelemben vesznek részt félelmetes vadak és ellenségek ellen, egy csodálatos lakosokkal és lenyűgöző panorámákkal élő hatalmas világban. Az aranygyapjú keresése nemcsak a felfedezés, hanem az átalakulás is - a harcos királytól az istenek által meghatott hősig.
Merüljön el a játékban egy újradefiniált RPG-élmény révén, amely egyszerűsíti a karakter- és erőforrás-kezelést. Töltsön több időt játékkal, és kevesebb időt fordítson a készlet és az erőforrások mikrokezelésére egy korszerű HUD és leltárrendszer révén.
Szabadítson fel pusztító támadásokat valós időben, halálos fegyverkombinációkkal, az istenek által biztosított erőkkel és a csatával, amely argonautáinak hűségét tesztelte. Minden küldetéshez állítsa össze a leghatékonyabb argonauták csapatát, hogy a legjobb csatatervet hajthassa végre.
Fedezze fel az ókori mitológiai Görögország élettel teli és hatalmas világát. Tapasztalja meg az élő, lélegző és élénk ősi világot, amely messze túlmutat a mítoszt oly gyakran meghatározó törött szobrokon és romokon.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Szerepjáték
Megjelenés
2008.12.16
Aktiválási régió
Europa, Közel-kelet, Ázsia, Amerika
Kiadó
Codemasters
Cikkszám
DIGI07588
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ