Restaurant Empire 2

Restaurant Empire 2

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
6 062 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL


A széles körben elterjedt Restaurant Empire játék folytatása minden eddiginél tovább vezet a kulináris univerzum mélyeibe és élvezeteibe.
Vegyen részt egy izgalmas világban, ahol az ügyfelek ingatagok, és a pénztárgépben a fejpénz ugyanolyan gyorsan változik, mint az ízlésük. Két marék készpénzzel és egy örökség bélyegzésének álmával épít, főz és béreljen utat a gasztronómiai biznisz legtetejére, ahol ízletes ételek a királyok, és az intelligens menedzsment tekercseli a készpénzt. És ha szerencséd van, akkor előrébb léphetsz, mint bárki más, és megerősítheted a konyha igazi legendájának minősítését ...
Főbb jellemzők:
Vadonatúj, 16 missziójú kampány, amely betekintést enged a liboufok folyamatban lévő történetébe, miközben megpróbálják lábujjhegyen végigjárni a házasság aknamezőjét és a szakmai siker egyedülálló körülményeit.
A kiváló grafikus motor életre kelti azokat a városokat, karaktereket és éttermeket, amelyek benépesítik a konyha világát olyan fejlett technikák segítségével, mint a valós idejű reflexiók, amelyek soha nem látott realizmust adnak. Az étel még soha nem nézett ki ilyen jól.
Két új vállalkozási kategória: Kávézó és Desszertház, amely kiegészíti a meglévő éttermi vállalkozást; minden kategóriában több mint 130 egyedi finomság, ital és recept közül lehet választani.
Új tematikus éttermek a vízi mély, egzotikus esőerdőktől és a motorversenyektől kezdve a "témák" gondolatát soha nem látott magasságokba viszik. Még soha nem látott ilyen csodálatos éttermeket.
Több mint 700 új belső tárgy, így a teljes szám 1400-ra tehető. Minden eddiginél több változatosság és szórakozás rejlik saját éttermének felállításában, díszítésében és irányításában.
Az éttermek új német konyhakategóriájának bemutatása a francia, az olasz és az amerikaiak meglévő ételeinek és felépítésének köszönhetően. Több mint 600 recept.
München, Párizs, Los Angeles és Róma triumvirátusán kívül, most Önnek kell kiválasztania úti célként a bolt létesítését és a növekvő üzleti tevékenység bővítését.
Béreljen élő előadókat az étterem hangulatának felpezsdítésére, a koncert-szólistáktól kezdve a rockzenekarokig és a beltéri cirkuszi előadókig, és állítsa be a tervezett ütemüket, hogy szórakoztassák értékes vendégeit a nap megfelelő órájában.
Az új receptkutatási funkcióval most aktívan befektethet az ételek minőségének javításába, valamint felbecsülhetetlen ismereteket szerezhet az új finom receptek megfogalmazásában.
És végül Armand titkos mini-játékkal várja Önt.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Könnyed, Indie, Szimuláció, Stratégia
Megjelenés
2009.05.21
Aktiválási régió
Europa
Kiadó
Enlight Software
Cikkszám
DIGI07540
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ