Resident Evil: Revelations

Resident Evil: Revelations

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 844 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL


A Resident Evil ® Revelations újrafogalmazza a PC-t, kiváló minőségű HD képekkel, fokozott fényhatásokkal és magával ragadó hangélménnyel. A Resident Evil Revelations legújabb verziója további tartalmat is tartalmaz, beleértve egy rettentő új ellenséget, extra nehézségi módot, integrációt a ResidentEvil.net- szel és a Raid Mode fejlesztéseit. A Raid Mode, amelyet először a Resident Evil Revelations eredeti változatában mutattak be a sorozatban, úgy látja, hogy a játékosok online szövetkezeti módban vagy egyedül játszanak egyjátékosban, és ellenségek hordáit veszik igénybe különféle küldetések során, miközben szintet emelnek és keresnek fegyverek korszerűsítése. Új fegyverek, készségek és játszható karakterek, beleértve a Hunk-ot is, új mélységekbe viszik a Raid Mode élményt.

A kritikusok által elismert túlélési horror cím visszavezeti a játékosokat a Resident Evil ® 4 és a Resident Evil ® 5 közötti eseményekre , felfedve az igazságot a T-Abyss vírusról. A Resident Evil Revelations a sorozat kedvenceit, Jill Valentine-t és Chris Redfieldet, valamint a BSAA megfelelő partnereit - Parker Luciani és Jessica Sherawat. Az akció egy állítólag elhagyott tengerjáró hajó, a „Queen Zenobia” fedélzetén kezdődik, ahol minden sarkon borzalmak rejtőznek, mielőtt a játékosok a szárazföld és az elpusztított Terragrigia város felé indulnának. Korlátozott lőszer és fegyverek állnak rendelkezésre, hogy a verseny túlélje a Resident Evil Revelations borzalmát.
Főbb jellemzők
Fokozott vizuális és hangzásbeli hűség - A Resident Evil Revelations gerincét megrázó félelmet hoz magas színvonalú HD képekkel, fokozott fényhatásokkal és magával ragadó hangélménnyel.
Visszatér a klasszikus túlélési horror játékmenet - a kampány mód egyjátékos tapasztalata szerint a játékosok különféle helyszíneket vizsgálnak, beleértve a tengerjáró hajó sötét zárt terét és az áruló, hóval borított hegyeket. Korlátozott lőszerekkel és fegyverekkel küzdj meg minden sarkon leselkedő fertőzött ellenséget.
A pokol csak melegebbé vált - az Infernal Mode, az újrakészített HD kiadás új nehézségi módja, nem csak nagyobb kihívást jelent, mint az Easy és a Normal mód, hanem újrakeveri az ellenség és a tárgy elhelyezését is, így azok is, akik ismerik a játékot, új rémületeket fognak felfedezni.
Ismerje meg a fali buborékfóliát - A vadonatúj ellenség, a fólia buborékfólia a T-Abyss vírus által hordozott, vízen keresztül terjedő lény, amely hozzáteszi a minden sarkon leselkedő borzalmakat.
Residentevil.net támogatás - A Resident Evil Revelations teljes mértékben kihasználja a Residentevil.net előnyeit afelhasználók számára elérhető tartalommal, amint a játék elindul. Keressen fegyvereket és egyedi alkatrészeket, és használja őket játék közben, gyűjtsön diorámákban használható figurákat, és ellenőrizze a statisztikáját az online webszolgáltatáson keresztül.
Továbbfejlesztett Raid Mode - Új fegyverek, készségkészletek, játszható karakterek, köztük Rachel és Hunk, valamint az ehhez a módhoz kizárólagosan ellenségek tartoznak a legújabb verzióhoz.
Használja felszerelését - Elemezze az ellenségeket és vizsgálja meg a területeket a Genezis szkenner segítségével, hogy felfedje rejtett tárgyakat.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Kaland
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Capcom
Cikkszám
DIGI07529
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ