Resident Evil 2 Remake

Resident Evil 2 Remake

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
4 540 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A Resident Evil 2 műfajt meghatározó remekmű visszatér, alapjaitól teljesen átépítve a mélyebb narratív élmény érdekében. A Capcom szabadalmaztatott RE motorját használva a Resident Evil 2 friss felfogást kínál a klasszikus túlélési horror-sagához, lélegzetelállítóan valósághű látványt, szívdobogó, magával ragadó hangzást, új, váll fölötti kamerát és az eredeti játékmódon felül modernizált vezérlőket. játszma, meccs.


A Resident Evil 2 -ben visszatér a Resident Evil sorozatot meghatározó klasszikus akció, feszült felfedezés és rejtvényfejtés. A játékosok csatlakoznak az újonc rendőrhöz, Leon Kennedyhez és Claire Redfield főiskolai hallgatóhoz, akiket a Raccoon City katasztrofális kitörése sodor össze, amely lakosságát halálos zombivá változtatta. Mind Leonnak, mind Claire -nek külön játszható kampányai vannak, amelyek lehetővé teszik a játékosok számára, hogy mindkét karakter szemszögéből lássák a történetet. Ennek a két rajongó kedvenc karakternek a sorsa a játékosok kezében van, miközben együtt dolgoznak a túlélésért és a lényeg eléréséért a város elleni félelmetes támadás mögött. Élve ki fognak jutni?

  • A horror klasszikusának rettenetesen újragondolása - Az eredeti, 1998 -as kiadás alapján az új játékot az alapoktól teljesen átépítették a mélyebb narratív élmény érdekében.
  • Teljesen új perspektíva-Az új, vállon túli kamera mód és a korszerűsített vezérlési rendszer modernebb képet ad a túlélési horror élményéről, és lehetőséget kínál a játékosoknak a memóriasávon való haladásra az 1998-as kiadás eredeti játékmódjaival.
  • Félelmetesen valósághű látvány -A Capcom szabadalmaztatott RE motorjára épülő Resident Evil 2 lélegzetelállítóan fotorealisztikus látványt nyújt, miközben a lenyűgöző világítás közvetlen, intenzív és hangulatos élményt nyújt, miközben a játékosok a mosómedvevárosi rendőrség (RPD) folyosóin járnak.
  • Nézz szembe a groteszk hordákkal - A zombik rettenetesen valósághű nedves gore -effektussal kelnek életre, miközben valós időben reagálnak, és azonnal látható sérüléseket okoznak, és minden golyó számít.
  • Ikonikus sorozat, amely meghatározza a játékmenetet - Vegyen részt őrületes küzdelemben az ellenségekkel, fedezze fel a sötét fenyegető folyosókat, fejtsen ki rejtvényeket a hozzáférési területekhez, és gyűjtse össze és használja fel a környezetben felfedezett tárgyakat egy ijesztő, állandó harcban a túlélésért.
  • Láthatja kedvenc karaktereit teljesen új megvilágításban - Csatlakozzon az újonc rendőrhöz, Leon S. Kennedyhez az első munkanapján, és Claire Redfield főiskolai hallgatóhoz, aki félelmetes zombijárvány közepette keresi a bátyját.
  • Lépjen be mindkét hős újonc cipőjébe - Élvezze a külön játszható kampányokat Leon és Claire számára, így a játékosok mindkét karakter szemszögéből láthatják a történetet.
Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Kaland
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Capcom
Cikkszám
DIGI07497
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ