Resident Evil 0 / Biohazard 0 HD Remaster (EU)

Resident Evil 0 / Biohazard 0 HD Remaster (EU)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2 620 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

 

Készüljön fel az első rémálom újraélésére a Resident Evil 0-ban, amely az eredeti Resident Evil játék népszerű előzményének újrakészített változata. Ez az újragyártott verzió átveszi a félelmet kiváltó légkört az eredeti 2002-es kiadásból, és lenyűgöző új HD képekkel, továbbfejlesztett hangzással, szélesvásznú támogatással és opcionálisan modernizált vezérlőrendszerrel és egyebekkel alakítja át. Ez a legjobb módja annak, hogy megtapasztalja annak történetét, ami valójában az ikonikus kastélyesemény előtt történt, amely a teljes Resident Evil saga katalizátora volt.

A Resident Evil 0 története 1998-ig vezet vissza a játékosokhoz. Raccoon City külterületén szokatlan gyilkosságokról számoltak be beszámolók. A város különleges erőinek részlege, a STARS nyomozásra küldi Bravo csapatukat - beleértve az újonc zsaru tagját, Rebecca Chambers-t is. Útközben a csapat helikoptere motorhibákat szenved, és kénytelen leszállást lezuhanni, ahol egy felborult fogoly szállító járművet találnak. A környék felkutatásához Rebecca felfedezi az Ecliptic Express-et, egy vonatot holtan álltak meg a vágányokon. Odabent találkozik Billy Coennel a halálraítélt elítélt és a haditengerészet volt hadnagyával. A játék során átveszi Rebecca és Billy irányítását, időnként váltva mindkét karakter között a folytatás érdekében. Az egyes karakterek előnyeinek elsajátítása a rejtvények megoldásának és az előttünk álló rémálmok túlélésének kulcsa.

Jellemzők:

- Visszatérés a sorozat eredetéhez - Fedezze fel az igazságot, ami a Mansion in Resident Evil borzalmaihoz vezetett ebben a rajongók által kedvelt és népszerű előzetes címben.
- Teljesen továbbfejlesztett látvány - Új, nagy felbontású textúrákat hoztak létre a semmiből, beleértve az 1080p-s támogatást a következő generációs konzolokon, miközben megőrzik az eredeti kiadás klasszikus megjelenését.
- Teljesen újraszerkesztett hanghatások - az 5.1-es surround támogatás élményszerűbb játékkörnyezetet biztosít, amely a legjobban megfelel a játékosok hallgatási környezetének.
- Tapasztalja meg a horrort a klasszikus 4: 3 arányú vagy újonnan hozzáadott 16: 9 szélesvásznú módban.
- Játssz a klasszikus vezérlési sémával, vagy élvezz egy új alternatív sémát, ahol a karakter egy analóg bot irányába mozog.
- A rajongók által kedvelt Resident Evil karakterek - az újonc STARS tagja, Rebecca Chambers és a bűnöző Billy Coen, akit bűnözőként ötvöznek, készségeiket és haverjukat túlélik a rájuk váró élőhalott és fertőzött rémálmokon.
- Wesker Mode - A fő történet befejezése után átveheti Albert Wesker sorozat-antagonista irányítását, és emberfeletti képességeit felhasználhatja a küldetések során.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Kaland
Aktiválási régió
Europa
Kiadó
Capcom
Cikkszám
DIGI07493
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ