Remothered: Tormented Fathers (EU)

Remothered: Tormented Fathers (EU)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 262 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL


A Remothered egy extrém és valósághű játékmenettel rendelkező filmszerű túlélőhorror trilógia.

A történet váratlan fordulatokkal teli, de ugyanakkor megható is. A pszichológia hatalmas szerepet játszik a játékban: A hősök és ellenfelek nem tipikusak, valamint a jóság és a gonoszság közötti vonal halovány. A kész játék hasonlóan épül fel mint egy történetet elmesélő film, ahol a játékos tökéletesen azonosul az általa játszott karakterrel. A játék zeneszerzői Nobuko Toda (Final Fantasy, Halo, Metal Gear Solid) és Luca Balboni, tovább fokozzák a játék egyébként is félelemkeltő hangulatát.Rosemary Reed, az elragadó 35 éves nő megérkezik a nyugalmazott közjegyző, Dr. Felton házához, aki egy ritka különleges betegségben szenved. Ott Glória asszony, az öregember ellátásáról gondoskodó hölgy üdvözli őt. Miután Rosemary felfedi érkezésének valódi mivoltát és szándékait, félelmetes rettegés veszi kezdetét.

Rosemary nyomozása során arra a következtetésre jut, hogy a férfi lányának, Celeste-nek az eltűnése mögött valójában egy szörnyű mészárlás rejtőzik. Dr. Felton és a felesége, Arianna, lehetnek az egyetlenek, akik ismerik az igazságot, beleértve Celeste valódi kilétének titkát és a közeli kolostor vörösbe öltözött apácáinak fanatikus kultuszát.A Remothered: Tormented Fathers egy régóta várt külső nézetes túlélőhorror játék trilógia első része. Hazugságok hálója, ahol a gyilkosságok és rögeszmék életre kelnek. Egy forradalmian új élmény a horror rajongóinak számára.

Számos módja van a túlélésnek - A játékdinamika számtalan lehetőséget kínál fel minden játékos számára: köztük a lopakodást, akciót, stratégiát, az elrejtőzést vagy a menekülést. Az elterelő eszközök használatával elcsalhatod, és ott tarthatod az üldöződet a ház egy másik területén. Megtámadhatod az ellenséged és készíthetsz még erősebb tárgyakat. Óvatosan kifürkészheted az üldöződet és annak útvonalát! Ne menj túl közel az ellenséghez, válj észrevétlen árnyékká, kerüld, hogy észrevegyen! Vagy akár össze is gyúrhatod ezen dinamikai elemeket.
Pszichológiai szál - A történetben szereplő karakterek hétköznapi emberek, aki félelmetes szörnyekké változnak.
Filmszerű jelenetek - Chris Darril lenyűgöző rendezéssel mutatja be a játék történetét összetett életszerű karakterei által.
Hangnyomok - A zene és a 3D hangeffektek megfigyelésével, tudhatod meg azt, hogy az üldözőid a közeledben vannak-e.
Nincs életerő sáv - A tested az egyetlen, amely árulkodik arról, hogy milyen állapotban vagy.
Valódi feszültség - A környezet és a karakterek valóságosnak és hitelesnek látszanak.
Remek zenei aláfestés - Nobuko Toda (Final Fantasy, Halo, Metal Gear Solid) és Luca Balboni szerezte a játék zenéjét.
Valós idejű betöltés – Anélkül fedezheted fel a kúriát, hogy egy pillanatig is aggódnod kellene a tétlen pillanatok vagy az unalmas töltőképernyők miatt.
FELNŐTT TARTALOM LEÍRÁSA
A fejlesztők így írják le a tartalmat:

E játék tartalma esetleg nem megfelelő minden korosztály számára, vagy munkahelyi megtekintéshez: Meztelenség vagy szexuális tartalom, Gyakori erőszak vagy vér, Általános felnőtt tartalom

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Kaland, Indie
Megjelenés
2018.01.30
Aktiválási régió
Europa
Kiadó
Darril Arts
Cikkszám
DIGI07471
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ