Realpolitiks

Realpolitiks

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
601 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL


A Realpolitiks egy egyszerűsített, valós idejű nagy stratégiai játék, amely lehetővé teszi, hogy bármelyik kortárs nemzet vezetőjévé váljon. Merüljön el mélyen a modern világ kérdéseiben, a jelenlegi geopolitikai határaival, az ország hatalmát és gazdasági erejét felhasználva katonai konfliktusokba és nemzetközi ügyekbe. Válassza ki saját módszerét, amellyel megbirkózik más nemzetek érdekeivel, váratlan eseményekkel, globális fenyegetésekkel és különféle válságokkal. Foglalkozzon az Európai Unió felbomlásával, a terrorizmussal, a harmadik világháború következményeivel és sok más valós és kitalált forgatókönyvvel.

Három fő politikai rendszeren (demokrácia, tekintélyelvűség, totalitarizmus) alapuló Realpolitiks lehetővé teszi, hogy különböző eszközökkel kiterjessze országa befolyását, mindezt annak érdekében, hogy megnyerje a globális uralomért folyó versenyt. Használja diplomáciai képességeit, gazdasági előnyeit, katonai erejét és az erkölcsi és etikai döntéshozatal teljes szabadságát, hogy világhatalommá váljon és biztosítsa polgárainak jólétét.

Növelje és fejlessze nemzetét a lehető legmagasabb szintű gazdasági erejéig, a technológiai versenyképességéig és a katonai fölényéig globális rangsorban. A döntés az, hogy Ön váljon-e az Egyesült Nemzetek értékelt tagjává, vagy nukleáris zsarnokká, és zaklatja-e mindazokat, akik körülveszik. Tágítsa ki területét tetszés szerint a Realpolitiks világméretű homokozós játékával, még a tengeren is létrehozva telepeket. És ha ez nem elég, próbálja meg terjeszteni civilizációnk magját a világűrbe ...
Jellemzők:
Vezesse a világ bármely országát globális uralom alá a különféle játékhelyzetekben.
Alakítsa meg országa politikai rendszerét, és határozza meg kapcsolatait más nemzetekkel.
Foglalkozzon a bel- és külügyekkel, és nézzen szembe a természeti katasztrófák, a terrorizmus, a pénzügyi válságok és egyebek fenyegetéseivel.
Használjon közös politikai eszközöket nemzetközi kapcsolataiban, beleértve a kém taktikát és a kémkedést, hogy közvetlenül befolyásolja más nemzetek belügyeit.
Vegyen másokkal való kapcsolata során erkölcsi és etikai főutat, vagy sem ...
Magas visszajátszási értéket biztosít a széles döntési fa minden kérdésben, valamint a különféle mini-forgatókönyvek és véletlenszerű események.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Stratégia
Megjelenés
2017.02.15
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
1C Company
Cikkszám
DIGI07401
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ