Real Boxing

Real Boxing

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2 068 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL


Fűzze be a csizmáját, és ragadja meg a kesztyűjét. A Real Boxing ™ áttörte a számítógépét!

A Real Boxing ™ a legizgalmasabb, nem korlátozott bokszélményt nyújtja a Steam-en. A valódi ökölvívók ultrarealisztikus mozgásrögzítésével és az erőteljes Unreal Engine segítségével felépített elképesztő grafikával biztosan érezni fogja minden kampót, ütést és felső vágást. Képezze ki teljesen testreszabható ökölvívóját, és keresse a dicsőséget karrier módban, vagy mélységes és kielégítő helyi és online többjátékos módban hercegezze meg más játékosokkal. Akár billentyűzeten, akár vezérlőn keresztül, a Real Boxing ugyanolyan jól játszik, mint amilyennek látszik, és ezzel a végső bokszélményt nyújtja a Steam-en. Töltse le az igazi bokszot ma!

HITELETLEN MÉLY JÁTÉK
Versenyezzen átfogó karrier módban, három öv címmel, hogy meghódítsa, Csatázzon 20 ellenfél ellen, mindegyiknek megvan a maga egyedi és adaptív harci stílusa. Ezután oktassa ki ökölvívóját ugrókötél, nehéz táska és gyorsasági táska minijátékok segítségével, hogy felhozza harcosát, és új előnyöket tanuljon, hogy fokozza ökölvívója képességeit. A sokféle testreszabási lehetőséggel kombinálva soha nem volt ilyen egyszerű a saját ökölvívóvá válás.

VALÓS IDEJŰ TÖBBJÁTÉKOS ÉRZÉKELÉSEK
Vigye fel a képességeit a következő szintre, és élvezze a több száz órás játékmenetet a funkciókkal teli online multiplayerben, vagy hárítsa el barátaival együtt helyben, egyetlen képernyőn, a saját díjazásában. Fogadjon virtuális pénznemre a küzdelmeire, és másszon fel a Steam ranglistára, hogy felkelj a ranglistán, és valóban világbajnok legyen.

EXTRA JELLEMZŐKKEL ÉS TESTRESZABÁSHOZ
Csomagoljon új felszerelést, extra ellenfeleket és testreszabott ruhákat, amint halad a boksz világában. Személyre szabhatja harcosának megjelenését, beleértve a frizurát, a bőr színét, a tetoválásokat és a felszerelést. Harcolj négy megkülönböztető arénán: Las Vegas, a moszkvai Vörös tér, a római Colosseum és New York.

Lenyűgöző 3D-s
grafika és hangzás A valódi ökölvívás kihasználja az Unreal Engine óriási erejét, hogy remek megjelenésű és hangzású játékot nyújtson Önnek, és elképesztő szintű légkört és realizmust teremtsen. Lásd és hallgasd, ahogy a tömeg megőrül, amikor kikapsz az ellenfeledből. Figyelje, ahogy az ütés és a vér minden ütéssel repül, és nézze meg, hogy az ellenfél arca sérüléseket szenved-e, majd élvezze legnagyobb KO-jainak lassított lejátszását.

GŐZ KIZÁRÓLAGOS TARTALMA
Játssz és keresd meg a Steam eredményeket és a Ring Girl Steam kereskedőkártyákat a ringen végzett kemény munkádért. Nyissa ki a Steam exkluzív felszerelését ökölvívói számára, és stílusosan küzdjön ellenfeleivel.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Sport
Megjelenés
2012.11.14
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Vivid Games
Cikkszám
DIGI07389
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ