Railway Empire

Railway Empire

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 980 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL


Egyesült Államok, 1830: Az „Új Világ” növekvő. Az ipar fellendül, és folytatódik a verseny, hogy Észak-Amerika legdominánsabb és leghatalmasabb vasúti birodalmát megalapítsák. Itt az ideje, hogy versenytársait felülmúlja és felülmúlja, amikor a 20. századba vezeti vállalatát!

A Railway Empire- ben létrehoz egy bonyolult és széles körű vasúti hálózatot , több mint 40 különféle vonatot vásárol, rendkívüli részletességgel, vasútállomásokat, karbantartó épületeket, gyárakat és turisztikai attrakciókat vásárol vagy épít , hogy utazási hálózata a verseny előtt maradjon. Azt is el kell, hogy felvenni és kezelni a munkaerő , ha azt szeretné, hogy hatékony vasúti szolgáltatás, ugyanakkor fejlődhet300 technológia , a mechanikai fejlesztéseken át egészen a vonatokon át a munkahelyi infrastruktúrákig és a fejlett kényelmi szolgáltatásokig, miközben a technológiai újítások öt korszakában halad.

Azonban nem csak építkezhet és kutathatja a csúcsra vezető utat - a verseny soha nem alszik el, és ahhoz, hogy vállalkozását megfelelő pályán tartsa, túl kell élnie akár három rivális iparmágnával szemben. Ahhoz, hogy a csúcsra jusson, több átfogó taktikához kell folyamodnia, amikor razziákon és ipari kémkedésen keresztül támadja és szabotálja ellenfeleit .

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Szimuláció, Stratégia
Megjelenés
2018.01.26
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Kalypso
Cikkszám
DIGI07358
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ