Rage - The Scorchers (DLC)

Rage - The Scorchers (DLC)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2 344 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL


Csatázzon egy teljesen új mániákus bandita klánnal, romboljon új, brutálisan hatékony fegyverekkel, és fedezze fel a RAGE új hivatalos kiegészítő csomagjában, a RAGE: The Scorchers ™ -ben felfedezetlen területeket. Harcolj új szövetségesekkel együtt, hogy meghiúsítsd a Scorcher klán halálos tervét a pusztaság elpusztítására.


A kiegészítő csomag tartalmazza az „Ultra-Nightmare” funkciót, egy új, nagy nehézségekkel járó módot, valamint egy „Extended Play” opciót, amely lehetővé teszi, hogy a játék eredeti befejezésén túl játsszon - lehetőséget adva az elemek gyűjtésére és eredmények.


Az id® Software fejlesztette ki, a DOOM® és a QUAKE® alkotói. A RAGE intenzív első személyű lövöldözős akcióval, nyüzsgő járműharccal, kiterjedt világgal várja az id forradalmi id Tech® 5 technológiájával működő grafikákat.
Főbb jellemzők
Új ellenségek és fegyverek

Harcolj a Scorcher klánnal, a Wasteland legpszichotikusabb banditáival, és elsöprő esélyeket hódíts meg egy három különféle lőszertípust tartalmazó brutális körömfegyver segítségével.
Fedezze

fel újra a pusztaságot. Fedezzen fel hat teljesen új környezetet, versenyezzen a Mutant Bash TV új évadjában és játsszon vadonatúj minijátékokat. A RAGE világában minden eddiginél több van!
Ultra-Nightmare Mode

Vigye fel a dühét egy másik szintre az új Ultra-Nightmare Mode segítségével, amelyet kifejezetten a végső kihívást kereső kemény játékosok számára terveztek.
Kiterjesztett lejátszási mód és harci szcenárió kiválasztása

Folytassa a Wasteland felfedezését még jóval az utolsó küzdelem után az „Extended Play” opcióval, és bármikor átélheti kedvenc küldetéseit a vadonatúj „Combat Scenario Selection” menü segítségével.

Adatok
Terméktípus
DLC
Műfaj
Akció
Megjelenés
2012.12.18
Aktiválási régió
Europa
Kiadó
Bethesda
Cikkszám
DIGI07329
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ