RUINER

RUINER

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 384 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL


A RUINER egy kegyetlen lövöldözős lövöldözős, aki 2091-ben alakult a Rengkok számítógépes metropoliszban. A vezetékes pszichopata egy korrupt rendszer ellen támad, hogy kiderítse az igazságot, és visszahozza elrabolt testvérét egy titkos hackertárs irányításával. Kombinálja a természetfeletti reflexeket, a kibővített eszközöket és az elesett ellenségek arzenálját, hogy lebontsa és szétszerelje a virtualitás-kereskedők vállalati titánjait a HEAVEN-nál.

Kifinomult és brutális küzdelem: A RUINER villámgyors küzdelemmel rendelkezik, amelyhez elsöprő, durva erő és elegáns ütések finom egyensúlya szükséges mindenféle vad ellenfél leküzdéséhez. Robbant át tömegeken, vagy lassítsa az időt, és kézzel válassza ki a támadási pontjait, mielőtt erőszakos vihart szabadítana fel a harctéren.

Cyberpunk által ihletett Arzenál: Mindenféle csúcstechnológiájú lőfegyvert és közelharci fegyvert szereljen fel, hogy tönkretegye mindazt, ami ellenez. Alkalmazzon olyan korszerű eszközöket, mint az energiapajzs, a kötőjel növelése, és a kapcsolópisztoly megdöbbentse vagy feltörje az ellenzéket a harc oldalán.

Történetek által vezérelt cselekvés: Az erőszakos konfrontáció a cél elérésének eszköze, a bizalom pedig leértékelődött pénznem Rengkokban, amikor egy értelmetlen hackertárs segítségével navigálhat egy értelmetlen világban.

Kivételes filmzene: Fedezz fel és harcolj a Sidewalks & Skeletons, Zamilska, Antigone & Francois X, DJ Alina és a híres anime zeneszerző, Susumu Hirasawa (Paprika, Millennium Actress) intenzív ütemével.


Reikonról
A Reikon egy független, Varsóban található stúdió, amelyet 2014-ben alapított négy veterán játéktervező, akiknek munkája magában foglalja a Witcher-sorozatot, a Dying Light-ot, a This War of Mine-t és az Shadow Warriort. A RUINER stúdióként debütáló projektjük, amely 2015 januárja óta csendben zajlik.

Figyelem: Az egyének nagyon kis hányada tapasztalhat epilepsziás rohamokat, ha bizonyos fényminták vagy villogó fények vannak kitéve.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Indie
Megjelenés
2017.09.26
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Devolver Digital
Cikkszám
DIGI07808
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ