RPG Maker 2000

RPG Maker 2000

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 231 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL


Az RPG Maker 2000 most először elérhető angol nyelven! A 15 évvel ezelőtti bemutatkozása óta a szeretett játékkészítő motor megszámlálhatatlan mennyiségű felhasználót vezetett be a játéktervezés csodáiba, és továbbra is erőteljes, felhasználóbarát eszköz. Az RPG Maker sorozat egyetlen motorja sem áll közelebb a klasszikus 80-as évek végén / 90-es évek elején tapasztalt grafikához és harci rendszerhez, amely eltalálja a nosztalgikus édes helyet, ugyanakkor hatalmas lehetőségeket kínál az innovációra. Vadonatúj fordítással és frissítésekkel ez a klasszikus motor legjobb változata, amelyet megtalál!
Főbb jellemzők:
-Classic Front-View Battle System: A konzolos RPG legkorábbi napjait felidézve ez a vintage elrendezés nem veszítette el izgalmát. A harcok létrehozása percek alatt megtanulható, de a meglepő, dinamikus csaták nagy lehetőségeket rejtenek, ha az összes körülmény és esemény elsajátítható.

- Egyszerű, felhasználóbarát felület:Az RPG Maker motorokat a lehető legrugalmasabbra tervezték, ugyanakkor felhasználóbarátak, és az RPG Maker 2000 az egyik legkorábbi példa. Gyakorlatilag a motor mindenét egy egyszerű point-and-click felületen keresztül lehet kezelni. A játék összes karakterét, ellenségét, készségeit, animációit és felszerelését egy könnyen kezelhető adatbázisban hozzák létre és tárolják. Egy mélyreható eseményrendszer tucatnyi funkciót tartalmaz, amelyek elősegítik történetének és világának életre keltését, például egyéni üzenetek, karaktermozgás, játékosválasztás, speciális effektusok és egyebek. Ráadásul az RPG Maker 2000 hatékony térképszerkesztője rendkívül egyszerűen elsajátítható, így soha nem látott hatékonysággal készítheti el világszerte a csempét.

-Retro esztétikai és hatalmas testreszabás: Az RPG Maker 2000 lehetővé teszi olyan játékok létrehozását, amelyek ugyanúgy néznek ki, mint a konzolos RPG-k története. A lehetőségek azonban messze túlmutatnak a motorhoz tartozó grafikán. Ha különösen kreatívnak érzi magát, az RPG Maker 2000 lehetővé teszi egyedi 16 bites grafikák importálását, ideértve a karakterláncokat, a környezetekhez tartozó burkolólapokat, harci animációkat, háttereket és még sok mást! A motor különféle fülbemászó midi számokkal és hanghatásokkal is rendelkezik a játékhoz; egyedi WAV és MIDI sávok is hozzáadhatók.

-Oszd meg a játékod: Szeretné megosztani alkotását a világgal? Exportálhatja alkotását hordozható fájlban, amelyet MINDEN Windows rendszeren lejátszhat! Ráadásul az RPG Maker 2003 alkalmazással készült játékok mindaddig eladhatók, amíg rendelkezik megfelelő jogokkal és betartja a regisztrációs eljárást. Kemény munkával válhatsz a következő nagyszerű indie játékfejlesztővé!

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Webtartalom
Megjelenés
2012.10.16
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Degica
Cikkszám
DIGI07730
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ