Pro Evolution Soccer 2018 (Premium Edition)

Pro Evolution Soccer 2018 (Premium Edition)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
12 991 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

 

+ bónusz myClub tartalom:
- 4x Start Up Agents
- 1x Partner Club Agent
- 10 000 GP x 10 hét

A PES 2018 a PES sorozat legújabb játéka, amely kifinomult, összetett futballszimulációs játékmenetet hoz létre, és ezúttal a játék reálisabb játéksebességgel rendelkezik.
A játék stratégiai csöpögése lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy jobban kontrollálja a labdát, és a kontextus szerinti árnyékolás lehetővé teszi, hogy megvédjük a labdát, és az alapvető botvezérlők valósághű, precíz mozgásokat indítanak el, amelyek rossz lábvédőket eredményeznek. A PES 2018 rendelkezik a Real Touch + -val is, amely tovább növeli a labda irányítását azáltal, hogy lehetővé teszi a test különböző részeinek, hogy kölcsönhatásba lépjenek és irányítsák a labdát a labda mozgásának kiszámíthatatlansága alapján. Új szabadrúgás- és büntetőrúgás-rendszer került bevezetésre, valamint lehetőség nyílt az új játékos kiválasztására.
A PES 2018 lenyűgöző látványt nyújt, rendkívüli figyelmet szentelve a részleteknek, köszönhetően a Real Capture-nak, amelynek célja a futball hitelességének lehető legnagyobb mértékű helyreállítása. A nappali és éjszakai mérkőzések gyönyörű stadionvilágítása jelen van a játékban, és részletes pálya-gyepeket és játékos-alagutakat hoztak létre több mint 20 000 valós adat komplex elemének felhasználásával, amelyeket a fejlesztők a Camp Nou-ban és a Signal Iduna Parkban is összegyűjtöttek. Az animációs rendszert átdolgozták, és a játékosokat reális környezetben rögzítették, hogy lehetővé tegyék a reális magmozgások létrehozását, mint a séta, a testtartás stb.
A PES 2018 egy új módot tartalmaz, amelyet a 2v2 és a 3v3 kooperatív játéknak szentelnek. Játsszon egyszeri alkalmi mérkőzést, vagy találkozzon barátaival és érezzen jól magad!
A RANDOM SELECTION MATCH vadonatúj funkciókkal tér vissza a PES 2018-ba. Vállalja a menedzser szerepét a MASTER LEAGUE-ban, és vezesse csapatát az előszezonbeli bajnokságok győzelméhez, tapasztaljon meg egy jobb átigazolási rendszert, és merüljön el a játékban olyan új bemutató elemekkel, mint az öltözői jelenetek és a meccs előtti interjúk. Minden menü új kezelőfelülettel rendelkezik, és van egy új játékon belüli bemutató, amely a PES 2018 számára új közvetítési hangulatot kölcsönöz.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték, Csomag, DLC
Műfaj
Sport
Megjelenés
2017.09.13
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Konami
Cikkszám
DIGI07132
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ