Prey - Mooncrash (DLC)

Prey - Mooncrash (DLC)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
4 252 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

 

Prey: A Mooncrash a Pray DLC csomagja.

A TranStar titkos holdbázisa hirtelen abbahagyta az adást, miután a Prey események bekövetkeztek. Ez azt jelenti, hogy Peternek, aki a TranStar kommunikációját elfogó kém műholdon állomásozik, meg kell találnia a történteket. Mivel a KASMA Corp egy könyörtelen szervezet, Péternek ki kell derítenie, mi történt a holdbázison, ha valaha is újra találkozni akar a családjával.

Prey: A Mooncrash végtelenül visszajátszható rogue-lite kampányt kínál egyszerű céllal, de ennek elérésének mindenféleképpen. Az ellenségek folyamatosan változnak, ezért használd fegyvereidet a céljaid teljesítéséhez és a baljós idegen fenyegetés túléléséhez. A játékosok mindenféle karaktert feloldanak játék közben, és ezek mindegyikének megvan a saját speciális képessége, amelyet tovább lehet fejleszteni. Fedezzen fel érdekes és történetekben gazdag környezeteket, amelyek tele vannak mindenféle kellékkel, valamint a veszélyes utánzókkal.

Prey: A Mooncrash tartalmazza a közelgő Typhon Hunter multiplayer frissítést is. Játssz egy halálos bújócska játékban, ahol egyetlen túlélő megpróbál az életéért futni, miközben öt másik játékos átveszi a mimikák szerepét és megpróbálja levadászni.

Jellemzők:

Élő. Meghal. Adapt. Menekülni!
Meneküljön a TranStar holdbázisától, mielőtt a Typhon fenyegetés eluralkodik. Egyszerű cél, de több száz életképes megoldással. A Mooncrash-ben a játékosok egy teljesen új, végtelenül visszajátszható, „gazember-lite” kampányt fognak megtapasztalni, folyamatosan változó ellenségekkel, fegyverekkel és célkitűzésekkel, a folyamatosan növekvő idegen fenyegetés ellen.

Túlélje azt
, amire vágyik, akivel akar. Nyissa meg több karakterét játék közben, mindegyik saját speciális, frissíthető készségekkel. Meg fogja erősíteni az utat a találékony Joan mérnökkel, ki fogja cserélni ezt a kulcsot Bhatia biztonsági tisztre és a puskájára, vagy a gyenge, de tehetséges Andriust és pszichés képességeinek arzenálját választja? A zsákmány a választásokról szól, és ezek a döntések rád tartoznak.

Keressen titkokat, zsákmányt ... és egy utat
Az Arkane Studios részletekre és a történetekben gazdag környezettel kapcsolatos tehetsége életre kel a Mooncrashben. Miközben felfedezi az állomást, amely ugyanolyan méretű és hatótávolságú, mint az eredeti játék Talos I állomásának négy szintje, ne felejtse el meghúzni a szemét az értékes készletekért - és természetesen a Mimicsért.

Új kihívások, új megoldások
A Typhon fenyegetés ismerős ellenségekkel és kemény új ellenségekkel tért vissza, mindegyiknek egyedi, halálos jellemzőkkel rendelkező fegyverei vannak. Használja ki a rendelkezésére álló arzenál teljes erejét, beleértve a Prey fő játékának népszerű fegyvereit és képességeit, hogy harcoljon az életéért, és őrült vonást tegyen a menekülésért.

Adatok
Terméktípus
DLC
Műfaj
Akció, Kaland
Megjelenés
2018.06.10
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Bethesda
Cikkszám
DIGI07099
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ