Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville (ENG/PL)

Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville (ENG/PL)

 

Platform:
PC -> Origin
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
7 430 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTAÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL 

Kivéve, hogy őrült, új tűlevelű konfliktus alakul ki az agy nélküli és a növényi anyagok között. Csatlakozzon alapító szomszédként ebbe a korai kiadásba, és legyen része annak a közösségnek, amely Neighborvilleért csatázik a világméretű indulás előtt! 


Az Alapítói Kiadással 6 hét heti tartalomkiadást játszhat le, miközben haladunk az október 18-i világméretű bevezetés felé. Keressen exkluzív jutalmakat az első 4 hétben, amikor bejelentkezik *, részese lehet az Alapító közösségének és segíthet a Növények elkészítésében vs. Zombies: Harcolj a Neighborvilleért mindenki számára jobb játékkal. Nem okoskodó! Azt is el kell érnie, hogy a blokkjában elsőként tapasztalja meg a játékot - még Zomboss is féltékeny lesz, amikor elmondja neki. 

A 6 hetes tartalomcsökkenés során 20 teljesen testreszabható karakterosztályt élvezhet egy társadalmi régióban, 3 szabadon barangolási régiót, egy PvE módot és 6 PvP módot, beleértve a Battle Arenát is. 

Jellemzők

 • Minden karakter testreszabása a csatához
  Hozza létre az ősrégi harcot a növények és a zombik között 20 teljesen testreszabható osztállyal, beleértve az egyes frakciókhoz tartozó Team Play osztályt.
   
 • Merészkedjen Neighborville külső peremeire
  A terra feszültsége három szabadon barangolási régióval és Ops üzemmóddal bővült, amely túlmutat Neighborville városán.
   
 • Játssz a kedvenc embereiddel bármilyen módban
  Csatlakozz akár 3 játékossal, és harcolj a szabadon kósza régiók között, vagy szembesülj akár 24 játékossal online multiplayerben egy terjedő külvárosi csetepatéban.
Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Stratégiai
Megjelenés
2019.10.18
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Electronic Arts
Cikkszám
DIGI07006
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTAÓ