Pinball FX3 - Star Wars Pinball (DLC)

Pinball FX3 - Star Wars Pinball (DLC)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
687 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL


Miután elkezdte játszani a Star Wars ™ Pinball: Solo játékot, végleg ebben az életben van. Ez a csomag három izgalmas asztalt tartalmaz, amelyet a nagy sikerű film ihletett. Lehet, hogy fel akarsz csatolni, kicsim.

Szóló: Tapasztalja meg Han első találkozásait Chewbacca, Beckett és Lando Calrissian társaságában, és vegyen részt epikus filmekben, olyan ütemben, amelyet csak a Star Wars ™ Pinball tud nyújtani. A videojátékok során először kísérletezhetsz a Millennium Falcon-nal, hogy a Kessel Run kevesebb, mint 12 parszek alatt futhasson be!

Calrissian Chronicles: Lando meghívja Önt, hogy tapasztalja meg kalandjait, a szabaccos csalótól a sarlacc elől menekülő lázadó hősig. Játszd végig az ikonikus Lando-jeleneteket, és csatlakozz a meneküléseihez a tévében és képregényekben látott módon.

Mimbani csata: Háború! Küzdj a Birodalom dicsőségéért Han utolsó pillanatai alatt a császári szolgálat során. Rendeljen támadásokat, védje meg területét, képezzen katonákat ... és etesse meg a Wookiee-ket a gödörben a császári dezertőrökkel.

Adatok
Terméktípus
DLC
Műfaj
Szimuláció
Megjelenés
2017.09.26
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
ZEN Studios
Cikkszám
DIGI06880
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ