Pathologic 2

Pathologic 2

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
4 082 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL


A Pathologic 2 egy elbeszélés által vezérelt drámai thriller egy eldugott járvány elleni küzdelemről egy eldugott vidéki városban. A város haldoklik. Nézzen szembe egy összeomló társadalom valóságával, amikor nehéz döntéseket hoz a látszólag veszít-veszít helyzetekben. A pestis nemcsak betegség. Nem menthet meg mindenkit.


A pestis felemészti a várost. A helyi főgyógyász meghalt, és most Önnek kell helyébe lépnie. Váratlan szövetségeseket kell keresnie. A helyi gyerekek rejtegetnek valamit. Próbálj meg játszani a szabályaik szerint.

Csak 12 napod van.


12 nap egy furcsa városban, amelyet halálos betegség pusztított el.
Az idő a lényeg: ha nem kezeli gondosan, akkor egyszerűen elfogy. Kiválaszthatja, hogyan töltse el a felbecsülhetetlen perceket.
Túlélési thriller. Kezelnie kell testi funkcióit, ellensúlyozva az éhséget, szomjat, kimerültséget és így tovább. Ez nem források lehúzására vezethető vissza. Önmagában túlélni nehéz; meg kell nyerni a szövetségeseket.
Egy felfelé tartó csata. A testi paraméterek kezelése elsőre elviselhetőnek tűnhet, és az idő múlásával egyre nehezebbé válik. A saját tested csak arra vár, hogy feladja és elárulja. A dolgok rosszról rosszabbra változnak, és az esélyek egymással szemben vannak.
Párbaj egy ellenséggel, akit nem lehet megölni. Legfőbb ellenséged maga a pestis, egy testetlen és rosszindulatú entitás, amelyet le kell győznöd… anélkül, hogy ehhez eszközöd lenne. Hatalmasabb és alattomosabb, mint azt elképzelheti.
Zsákmány, gyilkosság, bögre, lopás, cserekereskedelem, könyörgés ... vagy nem. Erőforrásokra van szükséged a túléléshez, és rajtad múlik, hogyan szerezd meg őket.
A harcok rövidek, kegyetlenek és gonoszak. Bár nem mindig halálosak. Sok ember - magát is beleértve - szívesebben cserélné életre a pénztárcáját.
FELNŐTT TARTALOM LEÍRÁSA
A fejlesztők így írják le a tartalmat:

E játék tartalma esetleg nem megfelelő minden korosztály számára, vagy munkahelyi megtekintéshez: Meztelenség vagy szexuális tartalom, Gyakori erőszak vagy vér, Általános felnőtt tartalom

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Kaland, Indie, Szerepjáték
Megjelenés
2019.05.23
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
tinyBuild
Cikkszám
DIGI06788
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ