Panzer Corps (Gold Edition)

Panzer Corps (Gold Edition)
Panzer Corps (Gold Edition)
Panzer Corps (Gold Edition)
Panzer Corps (Gold Edition)
Panzer Corps (Gold Edition)
Panzer Corps (Gold Edition)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 314 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Részletek
VIDEÓ AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

A JÁTÉKRÓL


A valódi klasszikusok végső kiadása
A Panzer Corps végső kiadása, amely több száz forgatókönyvet és annak minden bővítését tartalmazza. A Panzer Corps Gold egy igazi klasszikus sorozat csúcspontja, egy díjnyertes, körökre osztott stratégiai játék, amelyet a sajtó „magas rangú és dicséretnek nevezett„… semmi sem ragyogónak ”és„ a Panzer General sorozat szellemi utódjának ”nevezett. a világ körül.

A második világháborúban játszódó Panzer Corps Gold a tábornok sátrába helyezi a játékosokat, akik masszív hadseregekért felelnek, végtelen számú forgatókönyv és kampány között, amelyek végső erőiket a háborúban viszik át. Tapasztalja meg a második világháború minden frontját - Oroszország havától Észak-Afrika homokjain át, Normandia füves területeitől a Balkán dombjain át. Parancsoljon több ezer egység több nemzethez!

A Panzer Corps Gold korlátlan visszajátszhatóságot kínál - a több száz forgatókönyvtől eltekintve, elképesztő számú modhoz és egyedi forgatókönyvhöz férhet hozzá, amelyeket a csodálatos közösség épített, és a PBEM ++ segítségével kipróbálhatja az emberi ellenfelekkel szembeni ellenállását. rendszer.

A Panzer Corps Gold a Panzer Corps végleges kiadása, a játék rajongók millióit lenyűgözte szerte a világon, és most lehetősége van egy igazi klasszikus élmény teljes megtapasztalására.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték, Csomag, DLC
Műfaj
Stratégia
Megjelenés
2011.07.10
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Slitherine
Cikkszám
DIGI06745
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK

Op. rendszer: Windows 8/10

Processzor: Pentium 4 vagy azzal egyenértékű

Memória: 1 GB RAM

Grafika: 64Mb videokártya

Tárhely: 500 MB szabad hely