POSTAL 4: No Regerts

POSTAL 4: No Regerts

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
5 460 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL


Több év telt el azoktól az eseményektől, amelyek pusztítottak az egykor büszke városban, amelyet Paradicsomnak emlékeztek. A katasztrófától sértetlenül elsétáló kettő, a POSTAL Haver néven ismert szerencsétlen ember és hűséges társa, Champ céltalanul hajtanak végig Arizona perzselő sivatagain, és új helyet keresnek, ahova hazahívhatnak. Miután egy véletlenszerű benzinkút pihenője autójukkal, utánfutójukkal és a többi világi vagyonuk ellopásával végződik, a Havernak látszólag csak kutyás kohorsa és fürdőköpenye maradt, és egyikük sem szagol annyira. A láthatáron azonban a duó egy ismeretlen és káprázatos városra pillant, amely felkéri őket. Milyen megdöbbentő kilátások rejlenek benne? Hírnév? Szerencse? Esetleg egy-két bidé? Edensin vár.

POSTAL 4: A No Regerts egy szatirikus és felháborító komikus, nyílt világú, első személyű lövöldözős játék, és a régóta várt igazi folytatása annak, amit szeretettel "A legrosszabb játék valaha" névre kereszteltek, a POSTAL 2! (Nincs ismert harmadik játék.)


Főbb jellemzők
Ingyenes barangolás, nyitott világ, homokozós játékmenet: Ne lineáris módon közelítse meg napi ügyleteit! Keresse meg az opcionális Side Quest-eket további jutalmakért! Vagy hagyja figyelmen kívül mindezt, és csak általános szabadidős eseményeket okozhat saját szabadidejében!
Jon St. John, az ipari veterán és Nukem herceg legendás hangja, a POSTAL Haver szerepében!
Vadonatúj város felfedezésre: Fedezze fel az Edensint, és tárja fel ennek a szerencsejáték-városnak a sötét titkait! Látogasson el a helyi büntetés-végrehajtási intézetbe, de ne legyen állandó vendég! Találkozzon a titokzatos és egzotikus helyiekkel a mexikói határon! Tartsa őket kutyusokkal a szellemváros nyugati részén! Hajózzon stílusosan az utakon a saját divatos robogójával! Tesztelje szerencséjét a Zag kaszinóiban, mindezt a monolit ERC-torony figyelő szeme alatt!
Pacifista vs. agresszív: Élvezze a teljes szabadságot a játékstílus kiválasztásában! Új lőszertípusok és egyéb eszközök a békés (vagy legalábbis nem halálos) konfrontációk nagyobb támogatására, de az erőszak is mindig lehetőség!
Túlsúlyos arzenál: A sorozat klasszikusai visszatérnek, mint például az ikonikus Lapát, Gázkanna és a híres bumeráng Machete! Új fegyvereket varázsoljon, mint például az AK, az Ingram és a Tazer Baton! Állítson be csapdákat és szabadítsa fel a tollas káoszt az új Galambbányával! Legyen kreatív a Spurt'n'Squirt egyedülálló folyékony lőszer típusaival: Töltse fel vízzel, hogy tüzet oltson, benzinnel, hogy rögtönzött lángvetőt hozzon létre, vagy vizelettel, hogy lezuhanyozza az Edensin lakóit!
Erőteljes feltöltések: Adja hozzá fegyvereihez azt az ismerős POSTAL-fordulatot olyan erőforrásokkal, mint a klasszikus Cat Silencer, a lassított mozgást kiváltó macskagyökér és a kettős energiájú energiaital! Töltse fel öklét, hatalmas lábát és húgycsövét egy adag herét zsugorító X-vitaminnal!
Bevy az interaktivitásért: Takarmány kutyus Kóborokkal kezel, hogy kutya seregeket gyűjtsenek össze a piszkos munkád elvégzésére! Fogd meg és vedd körbe a tárgyakat, hogy egymásra rakhasd őket, és új területeket érj el, vagy csak dobd el másokkal, hogy bosszantsd őket! A franchise-ban először használja és öblítse le a WC-ket!


FELNŐTT TARTALOM LEÍRÁSA
A fejlesztők így írják le a tartalmat:

A POSTAL 4 tartalmaz vért és véreket, intenzív erőszakot, erős nyelvet, érett humort, valamint kábítószerek és alkoholfogyasztást.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Kaland
Megjelenés
2019.10.13
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Valve
Cikkszám
DIGI07080
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ