Orwell: Keeping an Eye On You

Orwell: Keeping an Eye On You

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
974 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL


Megérkezett a Nagy Testvér - és te vagy az. Vizsgálja meg a polgárok életét, hogy megtalálja azokat, akik felelősek egy sor terrortámadásért. Az internetről, a személyes kommunikációból és a privát fájlokból származó információk mind hozzáférhetők az Ön számára. De figyelmeztetni kell, az Ön által szolgáltatott információknak következményei lesznek ... Az

Orwell egy új kormányzati biztonsági program, amely képes felmérni minden ember online jelenlétét a Nemzetben. Felügyelheti az összes személyes kommunikációt és hozzáférhet bármely számítógéphez. Az állampolgárok magánéletének megőrzése érdekében az emberkutatók megvizsgálják az Orwell által megtalált adatokat, és eldöntik, mely információkat kell továbbadni a biztonsági erőknek, és melyeket el kell utasítani.

Több ezer jelöltből választva te vagy Orwell első emberkutatója. És amikor egy terrortámadás rázza meg a Nemzet fővárosát, Bontont, Orwellet és téged azonnal próbára tesznek. Egyetlen érdeklődő személytől kezdve segít a biztonsági erőknek kiépíteni és bemutatni a potenciális bűnösök hálózatát.

De vajon ezek az emberek valóban terroristák? Mit mond róluk az az információ, amelyet Orwellnek tárt fel? Mi van, ha olyan dolgokat tud meg róluk, amelyeket még a szeretteik sem tudnak? Mi a valódi ára annak a biztonságnak a fenntartásának, amelyre a Nemzet vágyik?
Főbb jellemzők
Vizsgálja meg a polgárok digitális életét.
Keressen weboldalakat, nézzen végig a közösségi média bejegyzésein, társkereső oldalak profiljain, hírcikkeken és blogokon, hogy megtalálja azokat, akik felelősek egy sor terrortámadásért.

Behatolják a gyanúsítottak magánéletét.
Hallgassa meg a csevegés kommunikációját, olvassa el a személyes e-maileket, feltörje a számítógépeket, húzza az orvosi fájlokat, hozzon létre kapcsolatot. Keresse meg a szükséges információkat.

Határozza meg az információk relevanciáját.
Csak az Ön által megadott információkat látják a biztonsági erők, és azok alapján cselekszenek. Ön dönti el, hogy mi látható és mi nem, befolyásolva a gyanúsítottak megítélését.

Biztosítsa a Nemzet szabadságát.
Keresse meg a terroristákat, hogy a Nemzet polgárai biztonságban aludhassanak, tudva, hogy Orwell vigyáz rájuk.

ÉRETT TARTALOM FIGYELMEZTETÉS
Kérjük, vegye figyelembe, hogy az Orwell érett nyelvet tartalmaz a játék több pontján, valamint az érett témákat, és nem alkalmas fiatalabb játékosok számára.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Kaland, Indie, Szimuláció
Megjelenés
2016.10.26
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Surprise Attack Games
Cikkszám
DIGI06640
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ