Opus Magnum

Opus Magnum
Opus Magnum
Opus Magnum
Opus Magnum
Opus Magnum
Opus Magnum

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2 783 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Részletek
VIDEÓ AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

A JÁTÉKRÓL


"Nem túlzás azt állítani, hogy az alkímiai mérnöki munka nélkül a civilizáció nem létezne."

Nemzedéke legígéretesebb alkimistájaként üdvözölt Anataeus Vaya épp a város régi házainak legrégebbi és leggazdagabb házában, a Van Tassen-ház alkimimistájának vezetői posztját fogadta el. De veszélyek rejtőznek a család pazar homlokzata mögött, és az alkímia önmagában nem biztos, hogy minden problémát megold.

Az Opus Magnum a Zachtronics legújabb, nyílt végű kirakós játéka, a SpaceChem, az Infinifactory, a TIS-100 és a SHENZHEN I / O alkotóitól. Sajátítsa el a transzmutációs motor bonyolult, fizikai gépezetét - az alkímiai mérnök legfejlettebb eszközét -, és használja fel létfontosságú gyógymódok, értékes drágakövek, halálos fegyverek és egyebek létrehozására.

Tervező gépek- Olyan gépek megtervezése és gyártása, amelyek alkímiai folyamatokat hajtanak végre, különféle alkatrészek felhasználásával, beleértve a programozható karokat, testreszabható síneket és ezoterikusabb eszközöket, például Van Berlo kerekét és a Glyph of Animismust.

Nyílt végű rejtvények - Versenyezz a barátaiddal és a világgal a legegyszerűbb, leggyorsabb és legkompaktabb megoldások felépítésével a játék kihívásaira. Exportálja az elegáns formatervezésű animált GIF-eket, hogy megmutassa őket.

Steam Workshop - Készítsen és osszon meg saját rejtvényeket a teljes Steam Workshop integrációval és egy könnyen használható puzzle szerkesztővel. Játssza le a legnépszerűbb rejtvényeket a rangos Journal of Alchemical Engineering -ben, a Zachtronics gondozásában!

Gazdag történet- Intrikák és sötét cselekmények kavarognak a város ősi házai körül. Az alkimisták, akik rendelkeznek a hatalommal, hogy szinte mindent megalkossanak a tudomány által, nagyon keresettek - és nagyon veszélyesek.

Pasziánsz Minijáték - Az alkímiai mérnöki munka összpontosít és koncentrál. Tartson egy kis szünetet a Sigmar's Gardenben , egy eredeti alkímia-alapú pasziánsz játékban. Minden játék megnyerhető, de nem minden játékot nyernek meg…

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Indie, Szimuláció
Megjelenés
2017.12.07
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Zachtronics
Cikkszám
DIGI06600
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK

Op. rendszer: Windows Vista / 7 / 8 / 10

Processzor: 2.0 GHz

Memória: 4 GB RAM

Grafika: 

Tárhely: 600 MB szabad hely