Oddworld: New 'n' Tasty

Oddworld: New 'n' Tasty

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 408 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL


Vissza a furcsa világba
Fedezze fel az ősi romokat, kerülje meg a húsevő vadakat, és kerülje a kiváltó boldog őröket, mivel Abe, az Oddworld eredeti hőse ebben a szeretettel újjáépített, alapjaitól teljesen felépített és teljesen újjáéledt a klasszikus Oddworld: Abe's Oddysee kalandban.

Miután az Oddworld legnagyobb húsfeldolgozó üzemében egy boldog padlóviasz, Abe megbotlik főnöke titkos tervében, hogy a gyár rabszolgamunkáját a RuptureFarms Tasty Treats újdonsült harapnivalók sorozatának legújabbjává alakítsa. Abe-nek most meg kell mentenie saját bőrét a darálóktól, de a húsfarm elől való menekülés csak Oddysee-jének kezdete - mivel számos veszély vár Abe útjára, hogy felfedezze sorsát.

Az alapoktól fogva, az alapoktól kezdve, élvezze az új lélegzetelállító látványt, a továbbfejlesztett hangzást és a továbbfejlesztett, mélyebb játékmenetet, miközben a New 'n' Tasty az eredeti Oddworld játékot a legújabb, következő generációs technológiával újragondolja.
Csodálatos új grafika
Lorne Lanning sorozatalkotó művészi irányításával az Oddworld: New 'n' Tasty soha nem látott hűséggel nyújt kilátást az Oddworld-be. A folyékony animáció, az új, szabadon mozgó kamerák és a nagy felbontású (akár 4K) képi megjelenítés hihetetlen megjelenést kölcsönöz a RuptureFarms-nak és a környező területeknek, létrehozva azt az Oddworld-t, amelyet Lanning mindig is szeretett volna látni.
Felújított kezelőszervek
Az analóg vezérlések finomabb irányítást kínálnak az Abe felett, és olyan új trükkök, mint a szabad célzás, a gránátok mögé dobásának és a lopakodás lehetőségének új lehetőségei nyílnak meg a lopakodó taktikák és a találékony gyors futás számára. Az opcionális „Old School” vezérlők visszahelyezik az ugrálást és a digitális mozgást is, így az Oddysee-puristák némi ismerettel kezdhetik.
Vadonatúj területek, vadonatúj titkok
A RuptureFarms zavaros piszokjától kezdve a Monsaic-vonalak kiterjedt őshazáin át a Scrabania és Paramonia hatalmas templomaiig, az Oddworld: New 'n' Tasty új területekkel, finom játékmódbeli változásokkal és néhány meglepetéssel büszkélkedhet. A rajongók felismerik a hatalmas húsdarálókat, a Scrab tollakat és a barlangszerű barlangokat, de több mint elég új van itt, hogy a lábujjaidon tartsd.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Kaland, Indie
Megjelenés
2015.02.25
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Oddworld Inhabitants
Cikkszám
DIGI06472
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ