OMSI 2 Add-on Rheinhausen (DLC)

OMSI 2 Add-on Rheinhausen (DLC)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
9 775 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL


A változatosság az élet fűszere. Az OMSI 2 Add-On-Rheinhausen pedig minden bizonnyal tele van változatossággal. A városi forgalomban a busz vezetésének kihívásai mellett a virtuális buszsofőröknek is csábító lehetőségeik vannak arra, hogy biztonságosan manőverezzenek egy nagy járművet a városi forgalomban a városi forgalomban.

Rheinhausen sűrűn beépített, lenyűgöző építészetű városi területtel és környékének vidéki varázsával vonzza a látogatókat. A város határain túl még több utas várja, hogy biztonságosan és időben sofőrözzék a rendeltetési helyüket.

Rheinhausen nem valódi város mintájára készült, de a városfejlesztés mintáját tükrözi, összekapcsolódva egy vidéki hátországgal, amely Németországban gyakori.
Az OMSI 2 Add-On-Rheinhausen 10 teljesen vezethető buszvonalat kínál, amelyek a várost és a környező vidéket szolgálják fel. Két regionális vonal szállít további utasokat a belvárosba és vissza a város szélére.

A vezetési útvonalakat, csomópontokat és megállókat néha megosztják a város könnyűvasúti szolgálatával; a sofőröknek itt különösen óvatosnak kell lenniük.
Több mint 500 új 3D-s objektum készült Rheinhausen számára. Ide tartoznak új lakóházak, színház, a város vasútállomása, szupermarketek és kereskedelmi helyiségek, valamint új buszmegálló-menedékházak, táblák, szemetesek, postaládák, parkoló gépek és egyebek. Új, nagy felbontású textúrákat használtak az utcákhoz és a járdákhoz.

A vidéki területek is részletesen bemutatásra kerülnek!

Számos 3D-s tárgy, például futballpálya, játszótér és gyalogos híd a túrázók számára még életszerűbb realizmust ad ebbe a kis világba.
Körülbelül 50 kilométernyi vezetési útvonalon több mint 110 buszmegálló és 200 új csomópont található. Az AI járművek reális városi utcákon, országutakon, kettős úttesteken és autópályákon haladnak.

A városi és a helyközi járatok buszait egy buszszállítási szolgáltató látja el, nagy és teljesen vezethető központi raktárral.
A játék tartalmaz egy megfelelő helyközi buszt, amelyet részletesen hoztak létre kifejezetten ehhez a kiegészítőhöz, és saját különleges megjelenést kapott.
Idővezérelt események, például bizonyos napokon az utcákon begyűjtésre szánt kukák és az útépítések, amelyek időnként elterelésre szorulnak, biztosítják a forgalom reális voltát. De olyan véletlenszerű események, mint az illegális parkolás és az időjárás (dinamikus hóval), szintén megnövekednek és megnehezítik a buszsofőrök életét.
A professzionálisan rögzített buszmegálló-hirdetések és a mellékelt busz eredeti hangjai realisztikus hangteret biztosítanak.

A menetrendek valós normák szerint készültek. A buszok közötti reális frekvenciaintervallumok sok német város buszütemezését tükrözik.
Ez a rendszeres időközönkénti menetrend biztosítja az utasok folyamatos áramlását.

Amint az OMSI 2 Add-On-Rheinhausen segítségével kijut a városból vidékre, változatos vezetési élményeket élvezhet egy aprólékos gondossággal létrehozott és aprólékosan bemutatott környezetben.Részletes városkép számos tipikus épülettel
Aprólékos gonddal és megfelelő tárgyakkal létrehozott vidéki területek
Több mint 500 új 3D-s tárgy, a modern közlekedési tábláktól a lakó- és ipari épületekig
Körülbelül 50 kilométernyi útvonal több mint 110 buszmegállóval
10 teljesen vezethető buszvonal, többnyire diszkrét útvonalakkal, köztük 3 éjszakai és 2 regionális vonal
Buszszállítási szolgáltató teljesen vezethető raktárral
További új AI járművek
Több mint 200 új csomópont különféle közúti környezetben
Idővezérelt események (útépítések), véletlenszerű illegális parkolás és ütemezett utatisztítás
Reális ütemezés különböző időközönként a városban és a vidéken
Új, valósághű dinamikus utastájékoztató (DPI) változó távolsággal jelenik meg
Hiteles helyközi busz, számos funkcióval és saját színnel
Különleges buszmegálló-bejelentések és eredeti buszhangok

Adatok
Terméktípus
DLC
Műfaj
Könnyed, Szimuláció
Megjelenés
2016.10.26
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Aerosoft
Cikkszám
DIGI06538
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ