OMSI 2 Add-on Berlin X10 (DLC)

OMSI 2 Add-on Berlin X10 (DLC)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
9 788 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL


X10 Berlin - A City West és Brandenburg közötti expressz busz az első kiegészítő az OMSI 2-hez, amelyet a Halycon fejlesztői készítettek. A modern Berlin a buszsofőr szemszögéből elragadó élmény. Kihívás a napi menetrend vállalása balesetek nélkül.

Az útválasztás hatalmas változatosságot kínál. Berlin belvárosától indulva a játékos a “Bahnhof Zoo” forgalmas buszforgalmát és a Tauentzienstraße látnivalóit fogja tapasztalni. Vezesse végig a bevásárló utcák forgalmát, mielőtt a Grunewald erdő mentén átterjedne a kiterjedt lakónegyedbe. Haladjon át a középkategóriás Zehlendorf-on a város határáig, amely 1989-ig járhatatlan akadályt jelentett. Egy-két elakadás után eljut Teltowba, Berlin nagy múltú külvárosába.

Berlin közlekedési szolgáltatásai az X10-es vonalat szokták hívni „Der Zehlendorfer Großstadt-Express” (A Zehlendorf Metropolitan Express) vonalnak, és mégis csak egy a sok vonal közül, amellyel ebben a kiegészítésben nagy utcahálózaton lehet közlekedni!

Ide tartozik a MAN emeletes busz, amely még több realizmust ad hozzá, és egy modern járművel növeli az OMSI flottáját. Ez a busz jellemzi Berlin városképét.Útvonal kb. 60 kilométer és több mint 120 autóbusz-állomás
18 vezethető buszvonal, beleértve az X10, 115, 625, 626 teljes vonalakat
Változatos utcák 85 jelzőlámpával
Több mint 100 új 3D-s objektum
Részletes, vezethető MAN emeletes DL05
Busz sok eredeti hanggal és különböző újrafestéssel
AI vonatok és új AI járművek
Szakmailag rögzített állomáshirdetések

Adatok
Terméktípus
DLC
Műfaj
Könnyed, Szimuláció
Megjelenés
2015.10.08
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Aerosoft
Cikkszám
DIGI06528
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ