No Man's Sky

No Man's Sky
No Man's Sky
No Man's Sky
No Man's Sky
No Man's Sky
No Man's Sky

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
9 070 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Részletek
VIDEÓ AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

A JÁTÉKRÓL
A klasszikus tudományos-fantasztikus filmek által szeretett kaland és fantázia ihlette Senki égboltja egy felfedezendő galaxist kínál, amely egyedülálló bolygókkal és életformákkal, valamint állandó veszélyekkel és cselekvéssel teli.

A Senki égboltján minden csillag egy távoli nap fénye, mindegyik körül élettel teli bolygók keringenek, és bármelyikhez eljuthatsz, amelyet választasz. Zökkenőmentesen repüljön a mélyűrből a bolygófelületekre, terhelő képernyők és korlátok nélkül. Ebben a végtelen, eljárással létrehozott univerzumban olyan helyeket és lényeket fedez fel, amelyeket más játékosok még nem láttak - és talán soha többé nem is fognak.
Most ...
Játssz a megjelenés óta mind a 10 legfontosabb frissítéssel: Foundation, Pathfinder, Atlas Rises, NEXT, The Abyss, Visions, a 2.0 BEYOND frissítés, Synthesis, Living Ship és Exo Mech.


Epikus utazás vár a közös világegyetem központjába, amely lehetővé teszi, hogy egyedül vagy barátaival felfedezhesse, kereskedhessen, harcoljon és túlélje.
Induljon el egy epikus utazáson
A galaxis középpontjában egy ellenállhatatlan impulzus húzódik, amely felé vezet egy utat, hogy megismerje a kozmosz valódi természetét. De ellenséges lényekkel és heves kalózokkal szembesülve tudni fogja, hogy a halál költségekkel jár, és a túlélés a hajó, a fegyver és az öltöny frissítésének döntésein múlik.
Találja meg saját sorsát
A Senki égboltján keresztül történő utazása rajtad múlik. Harcos leszel, ragadozó a gyengéknél és elveszed a gazdagságukat, vagy kalózokat viszel ki a fejükért? A hatalom a tiéd, ha a hajó sebességét és fegyvereit javítja.


Vagy kereskedő? Gazdag forrásokat találhat az elfeledett világokon, és használja ki őket a legmagasabb áron. Fektessen be több raktérbe, és hatalmas hasznot fog érni.

Vagy esetleg felfedező? Túllépni az ismert határon, és felfedezni olyan helyeket és dolgokat, amelyeket még soha senki sem látott. Frissítse motorjait, hogy egyre messzebbre ugorhasson, és erősítse öltözetét a túléléshez mérgező környezetekben, amelyek megölnék az óvatatlanokat.
Ossza meg utazását
A galaxis élő, lélegző hely. A kereskedelmi konvojok csillagok között utaznak, a frakciók a területre törnek, a kalózok óvatlanul vadásznak, és a rendőrség mindig figyel. Minden más játékos ugyanabban a galaxisban él, és kiválaszthatja, hogy megoszthatja velük felfedezéseit egy ismert téren átívelő térképen. Talán meglátja majd cselekedeteik eredményét, valamint sajátjait is ...

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Kaland
Megjelenés
2016.08.08
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Hello Games
Cikkszám
DIGI06427
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK

Op. rendszer: Windows 10/11 (64 bites verziók)

Processzor: Intel Core i3

Memória: 8 GB RAM

Grafika: Nvidia GTX 1060 3 GB, AMD RX 470 4 GB, Intel UHD grafikus 630

Tárhely: 15 GB szabad hely