Ni no Kuni: Wrath of the White Witch Remastered

Ni no Kuni: Wrath of the White Witch Remastered

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
3 146 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL


FELÉPÍTETT VIZUÁLOK
Javított grafika és teljesítmény a Steam-ben Az

ALL-STAR PRODUCTION
LEVEL-5 RPG műfajának elsajátítása a Studio Ghibli világszínvonalú animációjával és a híres Joe Hisaishi által komponált zenével ötvözi FOGVÁLÓ

TÖRTÉNET
Egy bájos, mégis tragikus mese bontakozik ki az animáció használatával A Studio Ghibli forgatókönyvbe állította és készítette angol és japán hangfelvétellel.

SZEREPJÁTÉK MASTERY
Az ismerős RPG elemek gazdag keveréke, szakszerűen kidolgozott és megtervezett, és több tucat felfedezendő helyet, több száz lényt kell harcolni, és rengeteg küldetés és titkok a DYNAMIC COMBAT feltárására


Szabadon válthat a karakterek és a családtagok között egy izgalmas harci rendszerben, amely egyesíti a valós idejű és a körökön alapuló taktikai elemeket.


Utazás vissza a Ni no Kuni: Remastered White Witch Wrath másik világába. A LEVEL-5 klasszikus meséje minden eddiginél jobban visszatér, továbbfejlesztett grafikával és teljesítménnyel. Csatlakozzon Oliverhez, amikor kalandba kezd egy új barátok és fergeteges ellenségek által lakott világban annak reményében, hogy tragikus esemény után visszahozza édesanyját.


Ez a bájos mese a legendás Studio Ghibli által összeállított és létrehozott animáció, valamint a neves Joe Hisaishi által komponált zene segítségével bontakozik ki. Ni no Kuni: A fehér boszorkány haragja gyönyörű animációs látványt, mesteri mesemondást és elsöprő pontszámot ötvözve olyan epikus szerepjátékot hoz létre, mint senki más.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Kaland, Szerepjáték
Megjelenés
2019.09.19
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
BANDAI NAMCO Entertainment
Cikkszám
DIGI06399
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ