Nether: Resurrected

Nether: Resurrected

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2 850 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL


HOLSEM ... VAN ... HÁT! Visszatértük a játékot 2014 nyarára, amikor először elhagyta az Early Access szolgáltatást, és még mindig mi, a Phosphor Games Studio fejlesztettük ki.

JOBB MOST :
- Egyjátékos engedélyezve: Korábban nem volt lehetséges, de most működik, és nehéz! Érezd jól magad, ha egyedül éled túl a szörnyeteg városi apokalipszist
- Nincs több mikrotranzakció: minden elem megvásárolható készpénzzel
- Multiplayer a játékosok által szerverelt szervereken keresztül! A régi hátlap kitépett - a Steam mellett nincs szükség semmilyen bejelentkezésre. Te irányítod a közösségedet, és senki nem veheti el tőled újra a játékodat.

MI A FEJLESZTÉS :
- Egyéni szerverbeállítások: te döntötted el, hány játékos, hány holland, mennyi fegyver ív, stb.
- Módosító eszközök! [/ B]
- Hibajavítások (beleértve a holland játékot is, ami mindig elég hibás volt a játékban

ÖSSZEFOGLALÓ :
A Nether egy gyors iramú túlélési játék, amely kénytelen gyorsan életmentő döntéseket hozni kegyetlen környezetben. Ebben a posztapokaliptikus városi világban a halál minden sarkon, a sokemeletes épületek tetején és a „Nethers” néven ismert, erőteljesen teleportáló lények markában vár. Ezek a lények és a többi játékos valódi kihívások, amelyek leküzdéséhez taktikai játékmenetet, tudatosságot, lopakodást és együttműködést igényelnek. Ebben a nagy feszültségű környezetben való eligazodáshoz ügyességet és ravaszságot kell használnia ahhoz, hogy élelmiszereket, fegyvereket, kellékeket és egyéb erőforrásokat áruljon el, kereskedjen, kézműveskedjen vagy zsákmányoljon, hogy életben lehessen maradni egy elhagyatott és veszélyes városban. Összefogás más túlélőkkel, és a csoportos játék előnyei, mint törzs, áruló világcélok teljesítése érdekében, vagy magányos farkasként játszani, hogy megpróbálja elviselni az ellenséges környezetet.
Főbb jellemzők
FELTÁRÁS
A játék tája egy gyönyörűen megfogalmazott elképzelés egy poszt-apokaliptikus Chicagóról, amelyet katasztrófa és idő pusztított. Szinte minden alacsony és sokemeletes épület külön-külön felfedezhető egy 150 háztömbnyire húzódó városképben. A városon túl fekszik a pusztaság, egy könyörtelen elhagyatott táj, amely lassan a földbe süllyed.

Túlélés, kézművesség, kereskedelem, tétel és lő
Kezdje, csak konyhakéssel felfegyverkezve, és naponta csatázza végig a környezetet, hogy életben maradjon. Vigyázzon a holland, szegény mutált lelkekkel, akik emberi húst keresve járják a várost. Táplálkozás az élelemért és a vízért, hogy táplálék maradjon, és keressen olyan hasznos tárgyakat, amelyeket rögtönzött fegyverekké lehet készíteni, hogy segítsenek az életért folytatott harcban. Vadászni és megölni Netheret, hogy testrészeiket elcseréljék a titokzatos Cultra, amely a várost szóró néhány piacon található. Az idő múlásával fejlesztheti képességeit és jutalmat szerezhet minden értékes új nap túléléséért. De mindig óvakodj a többi túlélőtől, akik csak egy pillanatra lehetnek a haláltól, és egyetlen megmentésüknek tekintik a megölését és a vagyonod kifosztását.

TÖRZSEK ÉS TERÜLETI Háborúk
Keresse meg a biztonságot a számokban, ha csatlakozik egy törzshöz. Csak a törzsek tudják elfoglalni és birtokolni a területet, a városi táj pedig tökéletes helyszín a gyep uralmához. Versenyezzen a rivális törzsekkel a területi háborúkban a város irányításáért stratégiai tereptárgyak elfoglalásával az erőforrások és tapasztalatok megszerzése érdekében; bizonyítsd uralmukat az összes többi törzs felett. Kémkedjen meg a rivális törzsekkel, vagy szivárogjon be és ölje meg őket Hollandiában játszva. Ledobja őket felülről azzal, hogy a szárnyruhával csap be a gyilkosságért. A törzsek megváltoztatják a túlélési élményt egy valódi társadalmi konstrukció létrehozásával, a viselkedés minden következményével, amelyre a való világban számíthatna. A cselekedeteinek valódi következményei szervesen érvényesülnek a hírnév és a helytállás révén.

JÁTÉKOS ÉS CSOPORTOS KÜLDETÉSEK
A játékosok különféle egyéni vagy csoportos küldetésekből válogathatnak, hogy pénzt, tapasztalatokat és hírnevet szerezzenek. Hajtson végre létfontosságú ellátási folyamatokat a piacok között, dolgozzon együtt törzsével, hogy szedje le a gonosz főnök, Reaper által vezetett holland rajokat, amelyek szórványosan támadják meg a környéket, vagy tartják távol a lényeket a Safezone-ból, ha csoportosan dolgoznak az anti-holland javításában. eszközök, amikor meghibásodnak.

JELLEMZŐK TESTRESZABÁSA A
Nether a karakterek testreszabásának széles választékát kínálja, és lehetővé teszi, hogy férfi vagy női karakterként játsszon. Hatalmas választékban találhatók kozmetikai cikkek és játékos csúfolódások az egyéniség érvényesítéséhez, a teljes ruhákkal együtt olyan szerepek betöltésére, mint túlélő, katona és motoros - vagy akár csak a fehérneműben.

EGYÉB
Tárolja saját privát szervereit, és ellenőrizheti a beállításokat és a játékosok számát
Az első személy perspektívája igazi túlélési élményt teremt
A PvE (játékos versus környezet) és a PvP (játékos versus játékos) játékmenet keveredése
Új fegyverek és tárgyak válnak elérhetővé, amikor a játékosok felfedezik a játék világát
Játékkiszolgálónként legfeljebb 64 játékos
Egyszer vásárolható, letölthető ügyfél előfizetés nélkül teljes hozzáférést biztosít a játékhoz

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Indie, RPG
Megjelenés
2014. 06. 05.
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Nether Productions
Cikkszám
DIGI06367
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ