Need for Speed: Most Wanted

Need for Speed: Most Wanted
Need for Speed: Most Wanted
Need for Speed: Most Wanted
Need for Speed: Most Wanted
Need for Speed: Most Wanted
Need for Speed: Most Wanted

 

Platform:
PC -> Origin
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
3 956 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Részletek
VIDEÓ AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

A JÁTÉKRÓL 

A Need for Speed ​​Most Wanted nyílt világú akciója szabadságot enged az utad vezetésére. Hit ugrások és gyorsbillentyűk, autóváltás, alacsony fekvés vagy haladás olyan terepen, amely megfelel a jármű egyedi erősségeinek. Harcoljon a rendőrök és a riválisok mellett, ügyességgel, csúcstechnikával és rengeteg dinitróval. Mindez rólad, a barátaidról és az autók vad választékáról szól. Lássuk, mit tehet.

Tapasztalja meg a nonstop akciót. Nincsenek menük, nincsenek előcsarnokok és nincsenek korlátozások - csak az éles verseny. Versenyezz, harcolj, dőlj össze és fedezz fel saját tempójában rengeteg tennivalóval (és gyűjtendő jutalommal) a nyílt világban.

Bizonyítsd be, hogy te vagy a legjobb. Válasszon egy autós ugrást a versenyes események online lejátszási listájához. Az autóval történő szavazással befolyásolhatja a lejátszási listát. Löktető a rajtvonalon elfoglalt pozícióért. Keresztezze át a célvonalat és forduljon meg, hogy kivegye a szembejövő riválisokat.

Verje meg barátait. Az Autolog mindent rögzít, amit tesz, a hírértékű pontszámok, sebességek és idők hírcsatornáját sugározza barátainak - és látni fogja, hogy ott is van. Bármit is csinálsz, van, akit megver.

A Need for Speed ​​Most Wanted mély, fizikai élményt nyújt, amely bemutatja a fantasztikus engedéllyel rendelkező autók személyiségét. Tapasztalja meg az őrült sebességet, a látványos baleseteket, az agresszív vezetést és a hatalmas sodródásokat.

Tehát, ha a legjobbat akarja a Need For Speed ​​sorozat kínálatából, akkor mindenképpen meg akarja szerezni a Legkeresettebbeket, vagy nem kapja meg, és akkor lemaradhat a porból. A te döntésed.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Verseny, Sport
Megjelenés
2005.11.04
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Electronic Arts
Cikkszám
DIGI06336
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK

Op. rendszer: Windows Vista 32-bit

Processzor: 2 GHz Dual Core (Core 2 Duo 2.4 GHZ or Althon X2 2.7 GHz)

Memória: 2 GB RAM

Grafika: DirectX 10.1 compatible with 512 MB RAM

Tárhely: 20 GB szabad hely