NecroVisioN + NecroVisioN: Lost Company

NecroVisioN + NecroVisioN: Lost Company

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
999 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Magába foglalja:

  • NecroVision
  • NecrovisioN: Elveszett társaság


NecroVision

A háború pokol

A NecroVision egy első személyű lövöldözős játék, amely végigvezeti a játékosokat az első világháború eszeveszett csataterein, és a vámpírok, démonok és sötét mágia sötét alvilágába vezet.

A kalandot kereső fiatal amerikai Simon Bukner csatlakozik a brit hadsereghez az 1916-os háború sújtotta Európában. Egy különösen heves csata során Bukner és zászlóalja sötét árkokba kerül, ahol titokzatos jelenséggel találkoznak. A labirintusban haladva felfedezik, hogy a Nagy Háború harcterei alatt egy nagyobb gonosz rejtőzik-egy gonosz, amely behatol a világunkba, és azzal fenyeget, hogy elpusztítja az emberiséget. Ennek az újonnan felfedezett alvilágnak a mélyén Buknernek szembe kell néznie a sötét erőkkel, és küzdenie kell az emberiség fennmaradásáért.


NecrovisioN: Elveszett társaság

A NecroVisioN: Lost Company az eredeti horror FPS shooter előzménye, amely a NecroVisioN történet kezdete előtt játszódik. Egy csomó egyedi szintet, karaktert, fegyvert és játékmenetet tartalmaz, valamint egy új főhőst, amely az eredeti játék történetét mutatja be ellentétes perspektívából. A játékos most az első világháborús német csapatok egyike, amely felfedezi a háború által felszabadított gonosz erőket, harcolni kezd ellenük, és a fronton összegyűlt nemzetek katonáit végigvezeti a zombik és démonok elleni hatalmas csatákon, és végül ő lesz az első nekromanta. Simon Bukner ellen harcol a NecroVisioN -ban.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték, Csomag, DLC
Műfaj
Akció
Megjelenés
2011.02.11
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
1C Company
Cikkszám
DIGI06323
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ