Mutant Year Zero: Road to Eden (EU)

Mutant Year Zero: Road to Eden (EU)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
4 473 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

 

„A valós idejű lopakodás és a bevált taktikai játékmenet keverésével a Mutant Year Zero: Road to Eden izgalmas új teret enged a körökre osztott stratégiai játéknak.” - IGN

A HITMAN és a PAYDAY egykori tervezőiből álló csapatból származik a Mutant Year Zero: Road to Eden taktikai játék, amely ötvözi az XCOM körökre osztott harcát a valós idejű lopakodással és a természet által visszakapott ember utáni világ felfedezésével ... és a Mutants .

Természetesen vége a világnak.

Csak idő kérdése volt. Rendkívüli éghajlatváltozás, globális gazdasági válság, halálos járvány és növekvő feszültség a régi és új nagyhatalmak között. 1945 óta először alkalmaztak nukleáris fegyvereket fegyveres konfliktusokban. A gombafelhők keletről nyugatra emelkedtek, mielőtt a por leülepedett.

Most vége és a Föld még mindig. A természet betört a romvárosokba. A szél végigsöpör az üres utcákon, sírkertekké alakítva.

Az emberek elmentek. A civilizáció maradványain keresztül kutatnak a mutánsok, a deformált humanoidok és az állatok egyaránt, akik üdvösséget vagy éppen enni keresnek. A túlélés érdekében neked és társainak ki kell merészkedniük a Zóna felfedezésére.

Talán egyszer megtalálja a legendák Édenét, az ókori menedéket a pokol közepén. Ott vár az igazság, mondják a történetek. Talán ott találja meg a válaszait.

Aztán megint talán baromság az egész.


TAKTIKAI KÜZDELEM

A Mutant Year Zero: Az út az Éden felé a taktikai stratégiai függőség végső megoldása. Merüljön el egy mély, körökön alapuló, taktikai harci rendszerben, amelyet az XCOM játékok ihlettek.
Fedezze fel az ember utáni földet

Utazás az elhagyott városok, omladozó autópályák és benőtt vidék ember utáni világában. Térjen vissza a bárkába, a rossz hírnév és a megkérdőjelezhető karakterek neon fürdő oázisába, hogy feltöltse készletét és megtervezhesse következő kalandját.
Vezérelje a mutánsok csoportját

Kacsa hozzáállási problémával és vaddisznó haraggal; ezek nem a tipikus hősök. Ismerje meg Duxot, Bormint, Selmát és sok más karaktert, akiknek mindegyiküknek megvan a maga egyedi személyisége, és elrontott a világ és helyzetük perspektívája.


A LOPÁS MEGKÖZELÍTÉST

Besurranjon az árnyékba, hogy elkerülje a konfliktusokat, vagy hogy ellenségeiket tudatlanul elkapja. A valós idejű lopakodás lehetővé teszi a megközelítés teljes irányítását: besurranhat egy ellenséges táborba, előnyére helyezheti a mutánsok csapatát, és megszerezheti a meglepetés elemét.


MUTÁCIÓK Kinyitása

Nyisson ki új mutációkat és képességeket mutánsai számára, mint például Selma megragadó szőlője, Bormin töltése és Dux furcsa képessége, hogy észrevétlenül besurranjon egy ellenségekkel teli táborba, annak ellenére, hogy 4 méter magas, beszélő kacsa számszeríjjal.


DINAMIKUS KÖRNYEZET

Használja előnyére a környezetet. Maradjon távol a reflektoroktól, bújjon el a látótér elől, vagy csak rombolja le a teljesen rombolható falakat és épületeket, és teljes pusztítást végezzen.


LOOT, LOTOT MINDENHOL

A rögtönzött csúzliktól kezdve a nagy teljesítményű puskákon és a felső sapkákon át a rendőrségi mellényig győződjön meg róla, hogy felszerelte-e a mutánsait az előttünk álló veszélyekre. Semmi sem mondja azt, hogy az ember poszt-ember olyan, mint egy mutált kan, tüskés fémpáncélban, aki a kezedben egy baklövéssel tölt fel.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Szerepjáték, Stratégia
Megjelenés
2018.12.04
Aktiválási régió
Europa
Kiadó
FunCom
Cikkszám
DIGI06177
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ