Move or Die

Move or Die

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 638 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL


20 másodperc, folyamatosan változó mechanika és jó sok ordítozás. Ezek azok a kulcsszavak, amelyek tökéletesen leírják a Move or Die egy fordulóját, a(z) 4-játékos barátságromboló társasjátékot, ahol a szabályok minden fordulóban megváltoznak. Üsd ki a barátaid kezéből vezérlőt a kezükből, ha ugyanazon a kanapén játszotok, hívj ki magad ellen online játékosokat a világ minden tájáról, vagy tégy úgy, mintha offline gyakorolnál AI botokkal. Válaszd ki, hogy milyen játékmódokat szeretnél játszani az egyre növekvő fejlesztők- és a közösség által generált módok listájából, ahol mindegyik saját gyötrelmes mechanikával és szintkialakítással készült, hogy elősegítsék a jó öreg barátságok szórakoztató lerombolását.

Játssz online és szerezz XP-t és hogy léphess fel magasabb szintre, miközben fantasztikus karaktereket és játékmódokat oldasz ki, vagy próbáld felküzdeni magad a napi kihívások ranglistáin, ahol a játékosok AI botok ellen mérkőznek túlélés-szerűen. Amint a neve is sugallja, a Move or Die arra kényszeríti a játékosokat, hogy cselekedjenek. Igazából, ha nem mozogsz, akkor a karaktered szó szerint felrobban. És a mindössze 20 másodpercből álló köröknek hála, a Mozogj vagy Véged egy gyors játék, amibe könnyű belejönni, de nehéz abbahagyni.4-Játékos Helyi/Online Többjátékos és Offline Gyakorló Módok
Játssz a kanapé egyik felháborító játékosaként a barátaiddal, online játékosokkal a világ minden tájáról, vagy harcolj fondorlatos botokkal offline módban.

Játék Módok Bősége
Válassz a hatalmas és folyamatosan növekvő, szórakoztató játékmódok sokaságából, mint például a Célzó Ugrás, a Láncfűrészes Parti és a Rakéta Futás, melyeknek mindegyike saját, egyedi mechanikával és szint-kialakítással rendelkezik.

Könnyen megtanulható, Pörgős szórakozás
Mivel ha nem mozogsz, a karakter egyszerűen felrobban, és mivel egy kör csupán 20 másodpercig tart, a Mozogj vagy Véged egy gyorsan megtanulható és hihetetlenül pörgős játék.

Szintlépési Renszer
Szerezz be őrült kinézeteket a karakterednek, és oldj ki új játékmódokat, mialatt eltiprod online ellenfeleidet.

Napi kihívások és küldetések
Küzdd fel magad a ranglistán, és szerezz bónusz tapasztalat-pontokat, a 24 óránként változó kihívások és küldetések teljesítésével.

Rendszeres tartalomfrissítések
A játék rendszeresen új tartalmakkal bővül, beleértve a játékmódokat, karaktereket és az új funkciókat, így a Move or Die barátságromboló-minősítése folyamatosan magasan marad.

MOD Kompatibilis és DRM mentes
Készíts saját karaktereket, játék módokat, mechanikát, szinteket, zenét és még sok minden mást. Tartalmaz egy Steam Workshop támogatást, valamint egy szuper felhasználóbarát szintszerkesztőt.

DLC Ingyenesen... Mindig
A játékban mindent ingyenesen fel lehet oldani, nincsenek fizetőfalak. Nincs erőltetés$#%&.

Megdöbbentő Grafika és egy Atom Zene
HadHadd pumpálódjon gyorsabban a véred ezzel az élénk 2D grafikával, Jacob Lincke szív-dobogtató zenéjével. Nézd meg a Bandcamp-en!

Vezérlő és billentyűzet támogatottság
Játsz egy vagy 4 vezérlővel, billentyűzettel, DDR paddal... vagy... a Gutar Hero gitárjával vagy dobjával. Te döntesz. Bár mi a vezérlőt javasoljuk :D

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Indie
Megjelenés
2016.01.21
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Thomas Happ Games
Cikkszám
DIGI06144
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ