Mortal Kombat 11 (Premium Edition)

Mortal Kombat 11 (Premium Edition)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
7 510 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

 

MORTAL KOMBAT 11 PREMIUM EDITION


Az MK visszatért és jobb, mint valaha az ikonikus franchise következő evolúciójában.

Előre megrendelheti a harcot Shao Kahn néven!

A Mortal Kombat 11 Premium Edition a következőket tartalmazza:
• Fő Game
• Kombat Pack

A Kombat csomag tartalma:
• 6 új DLC játszható karakter
• 1 hét korai hozzáférést DLC karakter
• 7 Skins
• 7-féle hajtómű

Az összes új egyéni karakter Variációk kapsz soha nem látott harcosainak irányítása, hogy sajátjaivá tegye őket. Az új grafikus motor bemutatja minden koponyarepesztő, szemfüles pillanatot, olyan közel hozva a harcot, hogy érezhesse. Az új és visszatérő Klassic Fighters névsorával a Mortal Kombat kategóriájában legjobb mozifilmes módja 25 éven keresztül folytatja az epikus ságát.

A Mortal Kombat 11 a hihetetlenül erőszakos és népszerű harci játék franchise következő része a Mortal Kombat néven. Az extrém játéksorozat legújabb címét a Netherrealm Studios jelentette be a 2018-as Game Awards-on. Mindannyian számíthatunk arra, hogy április 23-án elkezdjük lebontani a fejüket és néhány tüskét összetörni, amikor a játék megjelenik.

Ha rajongsz a vérért, a vérért és az intenzív akciódús harcért, akkor a Mortal Kombat franchise tökéletes neked. Nehéz ütések és rúgások, speciális támadások, amelyek lehetővé teszik néhány speciális kombináció létrehozását, és halálos kimenetelű események, amelyek rendkívül brutális befejező mozdulatok, amelyeket képesek elvégezni az ellenfél legyőzése után. Mindez egyedivé teszi e játékok akcióját a harci játékok műfajában. Ennek a franchise-nak számos ikonikus karaktere van, például Scorpion, Sub-Zero, Raiden, Shao Kahn stb. Mindenki, aki szeretné a Mortal Kombat 11-et, előrendelheti a konzolokra (beleértve a Nintendo Switch-et) és a PC-re 2018. december 8-án. A játék előrendelése azt jelenti, hogy Shao Kahnt játszható karakterként kapja meg, és hozzáférést kap a játék bétájához is.

A Mortal Kombat 11 egyedi karakterváltozatokat tartalmaz, amelyek lehetővé teszik a játékosok számára, hogy megváltoztassák harcosaik minden aspektusát saját egyedi játékstílusuk szabása érdekében. Egy vadonatúj grafikus motor teljes mértékben megmutatja ennek a játéknak az erőszakát annak minden véres és irgalmatlan dicsőségében. Új és természetesen visszatérő Klassic Fighters vannak jelen a játékban, és ennek a franchise-nak a bonyolult története mozifilmes módban folytatódik!

Vásárolja meg a Mortal Kombat 11-et, hogy megtapasztalja a Mortal Kombat franchise legújabb és legimpozánsabb címét!

Adatok
Terméktípus
Alapjáték, Csomag, DLC
Műfaj
Akció
Megjelenés
2019.04.23
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Warner Bros. Interactive
Cikkszám
DIGI06082
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ