Mordheim: City of the Damned

Mordheim: City of the Damned

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
867 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL


A Mordheim: City of the Damned a Games Workshop kultikus klasszikus asztali játékának, a Mordheim-nek az első videojáték-adaptációja. A Warhammer World megtizedelt birodalmában, Mordheim: Az átkozottak városa egy körön alapuló taktikai játék, ahol véres és halálos csatározásokba vezetheti a hadakat. A játék ötvözi az RPG elemeket, a gyors ütemű taktikai harcot és az egységek bonyolult testreszabását olyan időben, amelyet káosz és rivalizálás követ, ahol csak a legerősebbek élnek túl.

Miután egy ikerfarkú üstökös lezuhant Mordheimben, Damned városa félelmetes csatatérré változott, ahol a rivális farkasok hevesen küzdenek a kulcsfontosságú városrészek irányításáért, dicsőséget és vagyont keresve a nagyon értékes Wyrdstone-töredékek megszerzésével.

Válasszon az ikonikus mordheimi hadseregek közül - Sigmar nővérei, a birtokosok kultusza, Skaven és a Birodalom zsoldosai -, és vezesse csapatait csatába. Toborozzon új egységeket, és szerelje fel őket fokozott felszereléssel. Fejlessze és testre szabja lánchajtását az egyes sikeres küldetések során szerzett tapasztalatokkal, és rettenetes erővé alakítsa őket a harctéren.

Készítse el a legjobb stratégiát riválisai megsemmisítésére. Ha nem sikerül, egyes egységei elveszíthetik a végtagjukat ... vagy még rosszabb. Ne feledje, hogy Mordheimben: Az átkozottak városa egy holt egység örökre elveszik! Vegye figyelembe a környezetet, amikor megfogalmazza harci stratégiáját, kihasználja az egyedi épületeket, romokat vagy az utcák elrendezését. Óvatosan telepítse be csapatait, és számítson az ellenfelek lépéseire a csapatok felállítására! Szervezzen zseniális harci terveket, ahol egységeinek tehetsége ugyanolyan fontos lesz, mint a saját szerencséje a harc legfontosabb pillanataiban.

Zsákmányoljon romokba rejtett tárgyakat és fegyvereket, vagy ellopja az elesett ellenfelekét. Túlélje azokat a veszélyeket, amelyek az Átkozottak Városában bővelkednek, és gyűjtsön össze minél több Wyrdstone-t, de maradjon mindig éber. Mordheim a Warhammer-világ egyik legárulóbb helyszíne!

Ezekben az epikus csatákban, ahol hírnév és dicsőség vár, stratégiája mindenképpen a legjobb szövetségese lesz! Látogasson el az Átkozottak városának négy sarkába, ha több küldetést szeretne teljesíteni az egyéni kampányban, vagy hívjon fel más játékosokat lenyűgöző többjátékos módban.

Teljesen testreszabhatja a láncszemeket
Válasszon egyedi képességekkel rendelkező osztályok sokaságából egyedi stratégiák létrehozásához
Vigye csapatait harcba és tesztelje szinergiájukat a pályán
Tapasztalatot szerezhet a játékos különleges képességeinek feloldásához
Töltse el a Wyrdstones-t erőteljes tárgyak megszerzéséhez, és nyerjen további választási lehetőségeket és funkciókat
Szembenézni kell más játékosok harcaival fej-fej mellett

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Szerepjáték, Stratégia
Megjelenés
2015. 11. 19.
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Focus Home Interactive
Cikkszám
DIGI06072
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ