Moons of Madness

Moons of Madness

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
4 648 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL


Titokzatos jelet rögzítettek a vörös bolygóról.

Az üzenet megzavarta az orochi tudósokat. Elemzőik lebontották és megállapították, hogy intelligens eredetű. Az Orochi vezetése azonnal arra a következtetésre jutott, hogy a felfedezés túl érzékeny a közvélemény számára, és elmozdult, hogy elrejtse. Titokban a vállalat megkezdte a Trailblazer Alpha, a Mars legkorszerűbb kutatóhelyének építését, amelynek célja az üzenet valódi természetének azonosítása.

Shane Newehart vagy, a Trailblazer Alpha-nál állomásozó mérnök, és a biztonsági engedélyed azt jelenti, hogy teljesen nincs tudatában a rejtélyes jel létezésének. Az Ön feladata egyszerűen a lámpák világítása mindaddig, amíg a Cyrano szállítóhajó meg nem érkezik, új csapatot hozva magával, amely átveszi feladatait.

Hamarosan furcsa és szokatlan kudarcokat fedez fel. A kulcsfontosságú rendszerek hibásan működnek, az üvegházat furcsa köd tölti be, és csapatának többi tagja még nem tért vissza EVA-küldetéséből.

A dolgok kezdenek széthullani.

Olyan dolgokat kezd látni és hallani, amelyek nincsenek ott. Látomások, hallucinációk - vagy éppen ez az? Ez valóságos, vagy lassan leereszkedik az őrületbe?
Tapasztalja meg az igazi kozmikus borzalmat
A több százezer mérföldnyire lévő megmentés egyetlen reményével kénytelen lesz felfedezni az elszigeteléstől és a paranoiától való való félelmet, természetfeletti elemekkel és kozmikus borzalommal fokozva. A félelmetes látomások és a szörnyű jelenetek megkérdőjelezik majd, hogy mi a valódi és mi nem, mivel a valóság szövete fenyegetéssel fenyeget a varratoknál.

Fedezze fel a Mars sötétebb oldalát
Navigáljon egy működő Mars bázison egy olyan játékban, amely nem fikciós elemeket használ a játékosok hihető környezetbe merítéséhez. Leküzdeni az akadályokat számítógépek, elektromos rendszerek, roverek, napelemek és egyebek segítségével, majd túllépni az előőrsön és felfedezni a Mars sötétebb oldalát.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Kaland
Megjelenés
2019. 10. 22.
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Funcom
Cikkszám
DIGI06065
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ